Boom en rots (f)luisteraar. Boom en steenwezens verhalen

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Boom en rots (f)luisteraar. Boom en steenwezens verhalen
Lieke Deelstra
Workshop, Mystiek

We gaan op zoek naar de boom en steen wezens om ons heen. - luisteren naar wat de boom of steen je te vertellen heeft.

Alles om je heen leeft, heeft een stem, en vertelt een verhaal. Je hoeft alleen maar de juiste ogen en oren op te zetten om dit te horen en waar te nemen. We zullen oefenen en voorbereiden in het waarnemen en daarna contact maken met een boom of steen die jou iets te vertellen heeft. Deze verhalen schrijf je op en delen we in de kring. "Pars pro toto", in het kleine spiegelt zich het grote en andersom.

Pen en papier (schrijfboekje) meebrengen. 

Over de docent

Lieke Deelstra (1967) is een ervaren biografisch coach, trainer, story teller, theatermaker en docent vanuit haar eigen Praktijk Werkplaats STAP. Ze geeft als biografiekundige les op diverse hbo-instellingen in Nederland, is Tutor 3e & 4e jaars Geestelijk Begeleider, docent/trainer Ouderdom & Verlies, Sprookjes & Narratieve begeleiding, creatieve gesprekstechnieken, en autobiografisch schrijven. Schrijfster van biografische sprookjes in opdracht.

Ik ervaar het leven vanuit het 'pars pro toto' principe, in het kleine spiegelt het grote en andersom.
Ik verheug me op iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen, die bewuster in het leven wil gaan staan. Die zich geroepen voelt vanuit de innerlijke bron af te stemmen op het geheel. Voor mij is van jongs af aan de 'niet zichtbare wereld' onlosmakelijk en vanzelfsprekend verbonden met de aardse. We zijn in een allen in een groot subtiel web, een teer weefsel van levensdraden verbonden, het web van Wyrd. We dragen van hieruit ook een grote verantwoordelijkheid voor elkaar en de aarde. Zo zijn we ook verbonden met de wezens en energieën die niet direct met het aardse oog waarneembaar zijn. In het biografische luister ik vanuit deze verbondenheid onder de woorden door, in het persoonlijke verhaal ontvouwt zich de essentie. Je wordt zichtbaar door de woorden en het verhaal heen.

Wie ben ik ten diepste, waar kom ik vandaan en waar ga ik heen? Wat vraagt het leven van mij? Wezenlijke essentiële vragen in deze tijd, en of je die nu pratend, schrijvend onderzoekt of in stille meditatie met de natuur of het groot mysterie dat sommigen God noemen, dat maakt in wezen weinig verschil. Door vanuit deze houding te luisteren en te verbinden, zul je antwoorden vinden en verbanden worden zichtbaar.

Ik bevraag, ondersteun en daag je graag uit in dit bewustzijns proces zodat je jezelf, vanuit je eigen levenservaring en biografie, verder kunt ontwikkelen. Om jouw gouden draad te vinden.

Door het jarenlang werken met heel diverse mensen en doelgroepen heb ik een stevige ervaring in het proces begeleiden en geven van trainingen.
Mijn intuïtie en vakmanschap zijn gescherpt door diverse scholingen op het gebied van levensfasen, Biografiekunde, systemisch werken, antroposofie, meditatie, verlies en stervensbegeleiding, coaching, sjamanisme, theater, clowning, story-telling, schrijven, imaginatie en energiewerk.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Lieke Deelstra
Telefoonnummer: 
06-41814596
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Lieke Deelstra