Energieën in de natuur waarnemen

Het Eigentijds Festival 2020 heeft inmiddels plaatsgevonden. De inhoud op deze website is daarmee verouderd. 
Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 

 
Energieën in de natuur waarnemen
Ruud Pleune
Workshop

Veel mensen kennen de ervaring dat ze sommige plekken in de natuur zo fijn vinden of dat ze juist verdrietig worden van andere plekken. Wat gebeurt er dan eigenlijk?

In deze workshop gaan we de natuur in. Ik geef handvatten hoe je energetisch kunt waarnemen en met elkaar kijken we wat je nu eigenlijk waarneemt en in welke tijd? Hoe haal je "ruis" van de lijn?

Wordt gehouden op:

  • Donderdagavond: [144] Organisatieopstelling met het Bewust Bedrijf Model ®


Over de docent

Mijn naam is Ruud Pleune (1961). Natuur en verbindingen leggen zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Ik doe dat via energetisch waarnemen en energetisch beheer in mijn bedrijf Welleco. Maar ook als projectleider bij Natuur en Milieu Overijssel en als fractievoorzitter van Water Natuurlijk bij waterschap Rijn en IJssel. Ik heb een deel van mijn leven in de wetenschap gewerkt. Ik ben gepromoveerd op een onderzoek naar strategieën van natuur- en milieuorganisaties. Maar ik kreeg steeds meer moeite met de beperkte blik van de reguliere wetenschap. Nee, eigenlijk had ik vooral moeite met de ontkenning van die beperkte blik. Via opleidingen ECOtherapie, woonbiologie, healer, Gaialogie, sjamanistische opstellingen en organisatieopstellingen, en door delen van ervaringen met anderen sta ik nu waar ik sta. Bij het begeleiden van mensen probeer ik uit te gaan van hun eigen-wijsheid. Gecombineerd met wat relativiteit en humor kan dat veel moois opleveren…

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ruud Pleune
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ruud Pleune

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling