Magische Driehoek bij Forge Neuve

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Magische Driehoek bij Forge Neuve
Ruud Pleune
Workshop, Mystiek

Er is deze maand een krachtig energieveld gecreëerd in de zogenaamde Gouden Driehoek vanuit een oproep van de Natuurwezens, "the Great Gathering". Ik ga met jullie naar deze Driehoek toe en we gaan samen waarnemen hoe het nu 2 weken later staat met het energieveld en met de krachtplekken aldaar. Zowel voor beginnende als ervaren waarnemers!

https://www.ecolonie.eu/nl/activiteiten/cursussen/the-great-gathering

Over de docent

Mijn naam is Ruud Pleune (1961). Natuur en verbindingen leggen zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Ik doe dat via energetisch waarnemen en energetisch beheer in mijn bedrijf Welleco. Maar ook als projectleider bij Natuur en Milieu Overijssel en als fractievoorzitter van Water Natuurlijk bij waterschap Rijn en IJssel. Ik heb een deel van mijn leven in de wetenschap gewerkt. Ik ben gepromoveerd op een onderzoek naar strategieën van natuur- en milieuorganisaties. Maar ik kreeg steeds meer moeite met de beperkte blik van de reguliere wetenschap. Nee, eigenlijk had ik vooral moeite met de ontkenning van die beperkte blik. Via opleidingen ECOtherapie, woonbiologie, healer, Gaialogie, sjamanistische opstellingen en organisatieopstellingen, en door delen van ervaringen met anderen sta ik nu waar ik sta. Bij het begeleiden van mensen probeer ik uit te gaan van hun eigen-wijsheid. Gecombineerd met wat relativiteit en humor kan dat veel moois opleveren…

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ruud Pleune
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ruud Pleune

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling