Organisatieopstelling met het Bewust Bedrijf Model ®

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Organisatieopstelling met het Bewust Bedrijf Model ®
Ruud Pleune
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Allemaal hebben we wel te maken met organisaties: vaak binnen werk, maar ook binnen een vrijwilligersclub kun je spreken van een organisatie.

Bij het functioneren van organisaties wordt vaak gekeken naar de meer uiterlijke kanten van het bedrijf zoals de producten of de interne organisatie. Veel minder vaak wordt gekeken naar het bewustzijn binnen de organisatie.

In het Bewust Bedrijf Model® is expliciet plek ingeruimd voor dit bewustzijnsaspect (http://www.bewustbedrijf.nl/producten-diensten/model/). Van dit model heb ik een grote vloerafbeelding.

In de workshop krijg je de kans om in een opstelling de verschillende aspecten van jouw organisatie te ervaren. Hiermee kom je wellicht (on)verwachte dingen te weten over jouw organisatie en biedt dit mogelijkheden voor verbetering!

Over de docent

Mijn naam is Ruud Pleune (1961). Natuur en verbindingen leggen zijn belangrijke thema’s in mijn leven. Ik doe dat via energetisch waarnemen en energetisch beheer in mijn bedrijf Welleco. Maar ook als projectleider bij Natuur en Milieu Overijssel en als fractievoorzitter van Water Natuurlijk bij waterschap Rijn en IJssel. Ik heb een deel van mijn leven in de wetenschap gewerkt. Ik ben gepromoveerd op een onderzoek naar strategieën van natuur- en milieuorganisaties. Maar ik kreeg steeds meer moeite met de beperkte blik van de reguliere wetenschap. Nee, eigenlijk had ik vooral moeite met de ontkenning van die beperkte blik. Via opleidingen ECOtherapie, woonbiologie, healer, Gaialogie, sjamanistische opstellingen en organisatieopstellingen, en door delen van ervaringen met anderen sta ik nu waar ik sta. Bij het begeleiden van mensen probeer ik uit te gaan van hun eigen-wijsheid. Gecombineerd met wat relativiteit en humor kan dat veel moois opleveren…

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Ruud Pleune
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Ruud Pleune

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling