Voetreflex massage

Voetreflex massage
Peggy Meeuwis
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Voetreflexmassage een zeer ontspannende en effectieve massage, waarbij voeten en onderbenen gemasseerd worden. Deze krijgen vaak wat weinig aandacht, maar zijn erg belangrijk in je dagelijks leven. Ook als je veel "in je hoofd zit" , dan kan Voetreflex massage je weer helpen om eruit te komen. Het is verbazend welk effect voetreflexmassage op je heeft!

De blokkades in je lichaam worden opgeruimd en de energiestroom wordt weer op gang gebracht. Een goede voetreflexmassage kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage!

Het lichaam wordt als het ware weerspiegeld op de voeten.

Door de reflexzones te masseren wordt de doorbloeding, lymfe- en energiedoorstroming gestimuleerd en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Hierdoor wordt de gezondheid hersteld en verminderen of verdwijnen klachten. De vitaliteit neemt toe en lichaam en geest ontspannen.

Door wie

Peggy Meewis ('77) heeft als doel jouw klacht te veranderen in kracht! Met een luisterend oor en de nodige kennis die ze heeft opgedaan van haar genoten opleidingen en de ervaringen uit haar praktijk Be-leef kijkt ze wat er voor jou nodig is om weer in balans te komen. Peggy is werkzaam als hypno-regressie-, massagetherapeute, vingerreflexologe en coach.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peggy Meeuwis
Organisatie: 
Be-leef
Woonplaats: 
Geertruidenberg
Telefoonnummer: 
0610518943
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peggy Meeuwis

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling