Hoe blijf ik vrij van K…..?

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Hoe blijf ik vrij van K…..?
Bert Bouwman, De OHM-Academy
Lezing, Duurzaamheid

Wat zijn de 21 basisoorzaken en 4 basiskenmerken van kanker? Als je de oorzaken van kanker kent ben je veel beter in staat jezelf vrij van deze "ziekte" te houden. In deze lezing wordt je meegenomen in de boeiende materie die heet vitaliteit en gezondheid. En zul je alle "waarheden" over kanker voorbij zien komen.

Waarheden die door onze onderzoekers in pubmed zijn gepubliceerd. Hoe mooi gaat het worden als je al die onderzoeken bundelt, dan kom je tot verassende conclusies.
De waarheid is dat er geen enkelvoudige veroorzaker is waar we onze kanker de schuld van kunnen geven. Door de jaren heen is gebleken dat er een veelvoud aan oorzaken gelijktijdig aanwezig moeten zijn om een kanker te doen ontwikkelen.

Hoewel de lijn tussen oorzaken en fundamentele kenmerken van kanker wazig is, geeft een lijst van 4 hoofdkenmerken en 21 basisoorzaken jou een idee van het gebied dat we moeten behandelen in kanker.

Dit is tevens jouw sleutel naar vitaliteit en gezondheid.
Bert Bouwman gaat je tijdens deze lezing die sleutel van gezondheid aanreiken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Bert Bouwman
Organisatie: 
De OHM-Academy

Alle activiteiten van Bert Bouwman, De OHM-Academy

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling