Leven van Prana

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Leven van Prana
Amudra Madhura
Lezing, Persoonlijke ontwikkeling

Een inkijkje in wat het nu echt betekent om je lichaam van prana te laten leven i.p.v. van voedsel zoals we dat kennen. Wat zijn de verschillende variaties hierin en hoeveel mensen leven er op deze manier op aarde? Dit onderwerp roept vast veel vragen op bij je en er zullen verschillende meningen naar voren zullen komen.

Maar het is altijd je hoofd die zegt dat het niet mogelijk is, wat als je nu eens met je gevoel heel diep naar binnen gaat. Wat als je Prana (universele levensenergie)kan gebruiken als “voedsel” en het kan opnemen en misschien wel maken?

Omdat we hebben geleerd dat we “normaal” voedsel nodig hebben om ons lichaam te voorzien van alle benodigde nutrienten is het concept te kunnen leven van Prana of Breatharian zijn voor velen niet te begrijpen. Maar de realiteit is dat duizenden mensen op de aarde leven van prana (in verschillende variaties) en zij zijn zeer gezond, in feite gezonder dan degenen die “normaal” eten omdat de hedendaagse voedselvoorziening van zo’n slechte kwaliteit is. We nemen vaak de verkeerde beslissingen; zijn verslaafd aan suiker en fast food en laten we de genetisch gemodificeerde voedingsmiddelen en giftige bestrijdingsmiddelen niet vergeten…… Ik wil je voorzien van zoveel informatie over het leven van Prana, met inbegrip van hoe mijn reis begon, mijn persoonlijke ervaringen en de retreats die ik geef.

Warme groet, Amudra

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Amudra Madhura

Alle activiteiten van Amudra Madhura

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling