Pranic Cell Cleanse

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 
Pranic Cell Cleanse
Amudra Madhura
Overige activiteit, Mystiek

 Deze zittende, dynamische meditatie en ademsessie heeft als doel je cellen schoon te maken waardoor je trillingsfrequentie verhoogd zodat je meer in contact staat met je persoonlijke kracht en intuitie. En de gezondheid van je lichaam verbeterd doordat elke nieuwe celdeling een nieuwe gezonde cel geeft zonder vervuiling.

Tijdens the pranic cell cleanse gebruiken we visualisatie en verschillende ademhalingstechnieken die je lichaam helpen te detoxen, los te laten en weer op te laden met prana (levensenergie). Hierdoor herstel je de schade aan je lichaamscellen die ze hebben opgelopen in de duur van je leven door ziekte, negatieve ervaringen, trauma's, verkeerde voeding en drank, luchtvervuiling, toxische stoffen en electromagnetische straling.

Alles bestaat uit energie, lichaam, geest, gedachten en emoties hebben elk een eigen trillingsfrequentie. Je kunt je trillingsfrequentie verhogen via je ademhaling, traumaverwerking, oude belemmerende overtuigen los te laten en je te voeden met met gezonde gewoontes.
Energie heeft een hoog of een laag trillingsgetal. Emoties als woede en jaloezie bijvoorbeeld hebben een laag trillingsgetal, terwijl liefde en onbaatzuchtigheid weer een hoge trillingsfrequentie hebben.

Je voelt fysiek, mentaal en energetisch de stappen van het ademhalingsproces en ervaart in het laatste deel de ruimte en rust die het je brengt.

Dagelijks s'ochtends van 8.30 - 9.30 uur. 


Door wie

Amudra geeft al 17 jaar dynamische ademsessies in binnen en buitenland dus je kunt jezelf helemaal vol vertrouwen overgeven aan het proces.

Meer informatie

Alle activiteiten van Amudra Madhura

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling