Samenstelling van het programma

Indeling

Het festivalprogramma is zo ingedeeld dat de workshops plaatsvinden op zondagavond, maandag, dinsdag & donderdag morgen/middag/avond en vrijdag morgen/middag. Op woensdag zijn er lezingen, markt en een staan er andere activiteiten op het programma zoals modeshow, kampvuur, dans & theater voorstellingen en dansmuziek. Ook op andere dagen in de week is er naast het volgen van de workshops van alles te doen. Je kunt deelnemen aan een ritueel, een dansperformance bekijken, zingen of een kijkje nemen op de geitenboerderij. In de ochtend (voordat de eerste workshops beginnen) kun je mediteren of deelnemen aan yoga, chi kung of vitaliserende dans. 

Zondagmiddag openen we het festival en vrijdagsvond is de sluitingsceremonie.

Naast het programma is natuurlijk ook genoeg ruimte gelaten om even lekker tot jezelf te komen.

Voorlopig programma

Op deze website vind je nu een groot deel van het uitgebreide voorlopige workshop programma. Het heet voorlopig omdat er zich nog steeds workshopleiders aanmelden én omdat het definitieve programma wordt samengesteld nav de voorkeuren van jou als deelnemer. 

Voorkeuren doorgeven

Jij, als deelnemer aan het festival, hebt invloed op de definitieve samenstelling van het workshopprogramma! Nadat je je hebt ingeschreven voor het festival kun je namelijk je voorkeur kenbaar maken. Op de website geef je dan jouw top 8 van workshops aan die je op het festival zou willen volgen. Daarvoor krijg je een persoonlijke link toegezonden nadat we je betaling hebben ontvangen. Daarna kun je je voorkeuren tot 1 mei nog wijzigen. 

Op basis van alle voorkeuren die de deelnemers hebben doorgegeven stellen wij het definitieve workshopprogramma samen. Het kan zijn dat er een aantal workshops afvallen. Aan de andere kant zullen we ook workshops vaker inplannen wanneer er meer interesse voor is. 

Inschrijven voor workshops

Een aantal weken voorafgaand aan het festival (in de eerste week van juni) sturen we je een nieuwe persoonlijke link toe. Daarmee kun je je daadwerkelijk inschrijven voor workshops. Bij veel workshops is het aantal plaatsen beperkt. Zorg er dus voor dat je de workshopinschrijving tijdig doet. Met die inschrijving heb je dan een plek gereserveerd bij de workshops die je hebt gekozen.