Workshops - Duurzaamheid

Je kunt tijdens het festival meedoen aan verschillende workshops. Dit is het voorlopig overzicht van alle workshops op het programma van het Eigentijds Festival. Voorlopig omdat deze vanaf 1 februari is deze bijgewerkt en de weken erna zullen er nog aanvullingen op worden gedaan. Én omdat er na aanleiding van de doorgegeven interesses van de deelnemers een programmering wordt gemaakt. 

Naast de beschreven workshops zijn er vele andere activiteiten, lezingen en ceremonies waar je vrij naar toe kunt gaan. Deze activiteiten staan onder het tabblad Activiteiten en Lezingen. In het programma is natuurlijk ook genoeg ruimte gelaten om even lekker tot jezelf te komen, de markt over te gaan of een individuele behandeling te krijgen. 

Alle workshops Persoonlijke ontwikkeling Duurzaamheid Mystiek

In 2021 wordt het Eigentijds Festival gehouden op Ecolonie van zaterdag 26 juni t/m vrijdag 2 juli. De inhoud op deze website is op dit moment verouderd. Begin 2021 wordt deze geupdate, inschrijven is mogelijk vanaf 1 februari 2021. Wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen & nieuws? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. 
 

3 sessies Diadans: Verzoenen met het Lichaam, Thuiskomen in eigen Lijf

Ambachtelijk een Trommeltas Maken

Botanisch Ecoprinten

Dromenvangen met de Natuur

Elementwezens Waarnemen in de Natuur

Hormonale Onbalans

Intuïtieve Benadering van Kruiden en Planten

Kleding Ontwerpen en Upcyclen

Kruiden & Multi-Resistente Bacteriën

Kruidenwandeling

Kunst van het Creëren

Maak je Eigen Medicinale Tincturen

Mozaïeken Vaas of Schaal Maken

Verbinden met de Natuur

Verbinden met de Natuur - een Verdieping

Verbinding van de Sterrenengelen met Moeder Aarde

Verzuring van Bloed en Weefsel