Verblijf

Tijdens de vier dagen van het Festival zijn er verschillende verblijfsmogelijkheden. Je kunt verblijven in je eigen tent, caravan of camper of bij iemand anders in de accommodatie. Ook is het mogelijk een bed te huren in een blokhut of op een meerpersoonskamer. Hieronder zijn de mogelijkheden beschreven. Bij de inschrijving kun je je keuze aangeven. Wij laten je dan zo snel mogelijk weten of het mogelijk is. De toewijzing vindt plaats op basis van beschikbaarheid. Als het om accommodatie gaat waarin stapelbedden staan worden in eerste instantie alleen de benedenbedden toegewezen.

Let op: Hoewel we begrip hebben voor de individuele motieven om een verblijfsplaats buiten het Eigentijds Festival terrein te kiezen, vinden we het om meerdere redenen niet gewenst. Daarom staan we ook geen dagbezoek toe. We zijn namelijk van mening dat het voor de sfeer en de binding van groot belang is dat mensen met elkaar een aantal dagen aanwezig zijn. Een belangrijke andere reden is  dat wij grote financiële verplichtingen zijn aangegaan met betrekking tot de huur van het terrein en accommodaties. Mocht u desalniettemin toch besluiten buiten het terrein uw verblijf te kiezen, wij respecteren dat, dan bent u minimaal aan ons de kosten verschuldigd alsof u op het terrein verblijft in een tent, zijnde € 30 per persoon. Dat laatste vult u dus dan per definitie in op het inschrijfformulier, en bij 'Opmerkingen' meldt u dat u buiten het terrein verblijft.

Het Eigentijds Festival duurt van vrijdagmiddag 7 juni 17.00 uur tot en met maandagmiddag 10 juni 17.00 uur. Het is niet mogelijk om eerder te komen of na het Festival langer te blijven. De Paasheuvel biedt daarvoor tegenwoordig niet meer de mogelijkheid. We vragen je daarover dan ook niet meer met de Paasheuvel of ons te corresponderen.

Op het terrein zijn er diverse sanitaire ruimtes. In het kamergebouw zijn twee invalidentoiletten.

Op de camping

Eigen tent

Op het Festivalterrein is volop ruimte om te kamperen. De kosten voor de tent incl. één persoon zijn € 30 voor drie nachten.

Eigen camper of caravan

Kom je met je eigen camper of caravan dan betaal je € 45 euro, incl. één persoon. Er is geen stroomaansluiting.

Verblijf bij iemand in tent, caravan/camper

Verblijf je bij iemand anders in tent of caravan/camper dan zijn jouw verblijfskosten € 20. Op het inschrijfformulier geef je aan bij wie je verblijft.

Bed op kamer

De Paasheuvel kent meerdere gebouwen met bedden op kamers. De kamers in het kamergebouw zijn 4-persoons met stapelbedden en hebben sanitair op de gang. In dit gebouw bevinden zich ook twee invalidentoiletten. Daarnaast zijn er meerpersoonskamers in groepsgebouw de Onderhil, ook met eigen sanitair en het nog te bouwen groepsverblijf Edelhert, met kamers met 5 stapelbedden.

De prijs voor een bed op kamer is € 65. Wanneer je een voorkeur hebt voor een bepaalde accommodatie kun je dit tijdens het inschrijven aan het einde aangeven bij de opmerkingen. 

Alle bedden hebben een hoes om het matras en een kussen. Hoeslaken, kussensloop en slaapzak/dekbed dien je zelf mee te nemen.

 

Verblijf kinderen en jongeren

Voor kinderen en jongeren t/m 15 jaar worden geen extra verblijfskosten berekend wanneer zij op de camping verblijven. Hun deelname prijs is inclusief verblijfskosten op de camping. Voor een bed in een accommodatie betalen zij dezelfde prijs als een volwassene, zoals deze bovenstaand worden genoemd. 

Verblijf niet-deelnemers

Niet-deelnemende partners en niet-deelnemende kinderen verblijven bij partner/ouder(s) in tent, caravan/camper of geheel gehuurde blokhut. Je kunt voor hen geen verblijf boeken in een meerpersoonsaccommodatie, zoals bed op kamer, safaritent of Vliegenzwam. 

Je kunt ze via het inschrijfformulier aanmelden als niet-deelnemer. Zij betalen dan alleen de verblijfskosten. 

Verblijfkosten voor niet-deelnemers

t/m 3 jaar gratis 
van 4 t/m 12 jaar: € 15 
van 12 t/m 15 jaar: € 30 
16 jaar en ouder: €75

Accommodaties met bedden

Blokhutten 

Op het festivalterrein staan groepjes eenvoudige blokhutten met daarin vier stapelbedden in één ruimte. In totaal zijn er dus acht slaapplaatsen. In eerste instantie worden alleen de benedenbedden toegewezen. Toilet en wasgelegenheden (o.a. douches) zijn in een gebouw naast de blokhutten. Je neemt zelf je slaapzak, onderlaken en kussensloop mee. In een blokhut is geen gelegenheid om te koken. De bedden zijn 190 x 70 cm.

Er zijn twee mogelijkheden:

  • je huurt een blokhutbed en je betaalt € 45 voor het gehele festival. (nog 3 plaatsen voor mannen beschikbaar)
  • je huurt een hele blokhut. Er is een beperkte mogelijkheid om een hele blokhut te huren, bijv. samen met familie of vrienden. De prijs daarvan is € 140 voor de hele blokhut voor het gehele festival. (niet meer beschikbaar)

Safaritenten en groepsverblijf Vliegenzwam

Op het terrein staan nieuwe safaritenten met 6 stapelbedden en een houten groepsverblijf de Vliegenzwam met kamers met 5 stapelbedden. De prijs voor een bed is € 45 voor het gehele weekend. In eerste instantie worden alleen de benedenbedden toegewezen. Toilet en wasgelegenheden (o.a. douches) zijn in een gebouw ernaast.

Bij het boeken kunt je je voorkeur voor een accommodatie aangeven.

Safaritent

Groepsverblijf Vliegenzwam