Zakelijke mededelingen betreffende de voorinschrijving


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

De voorinschrijving is gesloten

Je kunt je nu inschrijven en betaalt dan € 40 voorinschrijvingsgeld. Je voorinschrijving is pas definitief als je dit bedrag aan ons hebt overgemaakt. Dat bedrag wordt in mindering gebracht op het totaalbedrag dat je verschuldigd bent als het festival in Vierhouten definitief doorgaat op het moment dat we het eerder genoemde minimum aantal van 400 voorinschrijvingen voor 15 oktober kunnen noteren.

We laten je dat na die datum zo snel mogelijk weten. In dat geval krijg je €10 korting op de deelnameprijs van € 215 (excl. verblijfskosten) en betaal je € 205  Een extra reden om je nu al in te schrijven!!

Mocht het minimum aantal van 400 volwassen deelnemers op 15 oktober niet gehaald worden dan zal het 25ste EF weer plaats vinden op de terreinen van Ecolonie in Frankrijk. Wij storten dan het voorinschrijvingsgeld weer volledig terug op je rekeningnummer zodat je helemaal vrij bent om opnieuw je keuze te maken.

Onderstaand vind je de prijzen van deelname en verblijf van het Eigentijds Festival 2019 voor volwassenen en kinderen als het in Vierhouten gehouden wordt. Inschrijvingen voor kinderen en de maaltijden vinden plaats per 1 januari a.s. als het festival definitief doorgaat. Vanaf die datum kunnen ook degenen die zich voor half oktober hebben ingeschreven via de voorinschrijving, hun inschrijving definitief ( o.a. aard van het verblijf aangeven etc.) afronden. Zij krijgen daarvan in december bericht.

Als je vragen hebt mail dan naar: info@eigentijdsfestival.nl

Workshopleid(st)ers, lezinggevers en healingveldmedewerk(st)ers sturen we na 1 november een uitnodiging om mee te werken als het festival in Vierhouten doorgaat. Sta je nog niet op onze medewerkerslijst, stuur dan je gegevens naar onderstaand emailadres.

Deelnameprijs

Volwassenen (16 jr. en ouder)

€ 215 (excl. verblijfskosten)

Inclusief gratis deelname aan alle activiteiten, zoals workshops, lezingen, openings- en sluitingsrituelen. (excl. kosten voor materialen in sommige workshops)

Kinderen

  • t/m 3 jaar zijn gratis (er is ook een crèche)
  • van 4 t/m 7 jaar: € 50 (incl. verblijfskosten)
  • van 8 t/m 12 jaar: € 100 (incl. verblijfskosten)

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar is er een apart kinderprogramma.

Jongeren

  • van 13 t/m 15 jaar: € 125 (incl. verblijfskosten)

Behalve dat zij mee kunnen doen aan bepaalde workshops die daarvoor geschikt zijn, is er ook een speciaal jongerenprogramma van de Eigentijdse Jongeren.

Programma

Het festival wordt georganiseerd op dezelfde wijze als dit de eerste 20 jaren is gedaan en vindt plaats van vrijdagmiddag 7 juni  tot en met maandag 10 juni 2019. Er komen honderden workshops en lezingen in grote workshoptenten. Er is een markt en een healingveld. Er zijn een openings- en sluitingceremonie, theater en muziek. Het programma zal zeer divers zijn, zoals dat bekend is van het Eigentijds Festival in Vierhouten. Eind maart staan de omschrijvingen van de workshops en lezingen op onze website.

Dagbezoek is niet mogelijk.

Verblijfskosten

Deze zijn afhankelijk van de aard van het verblijf.

  • in eigen tent: € 30
  • in eigen camper of caravan: € 45
  • deelnemer (16 jr. en ouder) die bij een ander in de tent of camper/caravan verblijft: € 20
  • een bed in een meerpersoonsblokhut:  € 45
  • een hele blokhut: € 140 (blokhutten hebben 6 of 8 bedden. Je kunt zo’n blokhut in zijn geheel huren, bijvoorbeeld als familie of samen met vrienden)
  • bed op een meerpersoonskamer: € 65

Niet deelnemende partner : € 75 (verblijft bij partner in tent of caravan/camper)

Er zijn extra verblijfskosten voor kinderen, jongeren en de niet deelnemende partner indien zij gebruik maken van een bed in een meerpersoonskamer of - blokhut.

Parkeerkosten voor een auto voor het gehele weekend: € 10

Bovenstaande kosten zijn voor het gehele weekend. 

Maaltijden

Vanaf 1 januari 2019 kun je je ook opgeven voor de maaltijden (ontbijt, lunch en diner) van de Eigentijdse Keuken.  De maaltijden zijn biologisch.