Algemene Voorwaarden


De informatie op deze pagina is verouderd. Vanaf 1 januari zal je op de website de informatie vinden over het Eigentijds Festival 2019 in Vierhouten. Sta je niet in ons bestand, maar wil je wel op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Annuleringen
Bij verhindering cq annulering ben je het gehele bedrag van deelname en accommodatie reservering verschuldigd. Er is een uitzondering voor de maaltijden die je reserveert bij de Eigentijds Keuken, hiervoor geldt dat je bij annulering tot 10 juni 2018 10% van het bedrag bent verschuldigd. Vanaf 10 juni 2018 ben je het volledige bedrag voor de maaltijden verschuldigd. We zijn dan nl. al zelf verplichtingen aangegaan bij de leveranciers.

Advies
Om teleurstelling te voorkomen raden we aan – een ieder maakt zelf die afweging – zelf een annuleringsverzekering af te sluiten i.v.m. onverhoopte ziekte of andere redenen van verhindering. De premie voor zo’n verzekering is niet hoog. Informeer bij je bank of verzekeringsmaatschappij.
Ieder jaar krijgen wij nl. enkele verzoeken om terugbetaling van het inschrijfgeld. Helaas kunnen wij, hoe graag we ook zouden willen, daaraan niet voldoen, omdat we op basis van de inschrijvingen zelf verplichtingen zijn aangegaan.

Boekings- en annuleringsvoorwaarden deelname, verblijfsaccommodatie en busvervoer

1. Je kunt je inschrijven voor deelname en verblijf via onze website www.eigentijdsfestival.nl
2. Na ontvangst van de inschrijving versturen we binnen 4 werkdagen een bevestiging per email.
3. Na ontvangst van de bevestiging van de inschrijving dient het volledige reserveringsbedrag van deelname en verblijf binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging op onze Nederlandse rekening overgemaakt te worden. Dit kan via Ideal of via bankoverschrijving.
4. Indien de reservering binnen twee weken voor aanvang van het Festival (na 10 juni 2018) wordt gedaan, dient bij aankomst het gehele reserveringsbedrag te worden betaald. Deze betaling kan contant of met de betaalautomaat.
5. Na ontvangst van de betaling is de inschrijving en reservering van maaltijden definitief.
6. Annuleren kan uitsluitend per email. Je ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging van ons.
7. Bij annulering ben je het gehele reserveringsbedrag van deelname, verblijfsaccommodatie en/of busvervoer verschuldigd.
8. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan – een ieder maakt zelf die afweging – zelf een annuleringsverzekering af te sluiten i.v.m. onverhoopte ziekte of andere redenen van verhindering.

Overigen

1. Je neemt op eigen risico deel aan de activiteiten die op de festivalterreinen plaats vinden. De organisatie – association ECOlonie - is niet aansprakelijk voor eventuele schade met betrekking tot jezelf of je persoonlijke eigendommen.
2. Honden cq huisdieren zijn tijdens het festival niet welkom bij workshops en activiteiten, wel op de camping als je in je eigen tent, caravan of camper verblijft.
3. Honden cq. huisdieren worden alleen in overleg met de festivalorganisatie toegelaten in de kamers of huurtenten.
4. Honden mogen geen overlast veroorzaken, dienen aangelijnd te zijn en uitgelaten te worden buiten het festival- en campingterrein.

Boekings- en annuleringsvoorwaarden maaltijden bij de Eigentijdse Keuken

1. Je kunt maaltijden reserveren via de website www.eigentijdsfestival.nl . Je ontvangt daarvan binnen 4 werkdagen per email een bevestiging.
2. Na ontvangst van de bevestiging, dient het volledige reserveringsbedrag van de maaltijden binnen 2 weken na ontvangst van de bevestiging op onze Nederlandse rekening overgemaakt te worden. Dit kan via Ideal of via bankoverschrijving.
3. Indien de reservering van maaltijden binnen twee weken voor aanvang van het Festival (na 10 juni 2018) wordt gedaan, dient bij aankomst het gehele reserveringsbedrag te worden betaald. Deze betaling kan contant of met de betaalautomaat.
4. Na ontvangst van de betaling is de reservering van maaltijden definitief.
5. Annuleren kan uitsluitend per email. Je ontvangt daarna een schriftelijke bevestiging van ons.
6. Bij annulering tot 10 juni 2018 ben je 10% van het totale reserveringsbedrag van de maaltijden verschuldigd. Vanaf 10 juni 2018 ben je het volledige reserveringsbedrag voor de maaltijden verschuldigd.
7. Om teleurstelling te voorkomen raden we aan – een ieder maakt zelf die afweging – zelf een annuleringsverzekering af te sluiten i.v.m. onverhoopte ziekte of andere redenen van verhindering.