Vrijwilligers (m/v) gevraagd

Voor, tijdens en na het festival zijn er altijd veel medewerkers werkzaam. Ook nu zoeken wij weer medewerkers die diverse taken willen uitvoeren. Te denken valt aan behulpzaam zijn bij de catering, afwas, het schoonmaken van de toiletten en douches en bij de opbouw en afbouw. Voor de laatste werkzaamheden hebben we aparte tijden die in overleg worden vastgesteld. 

Voor de eerstgenoemde taken, catering- en schoonmaak werkzaamheden, verwachten we dat de medewerker op vrijdag 3 uren werkt. Op zaterdag en zondag 2 x 3 uren en maandag 3 uren. In totaal 18 uren. De werktijden worden zodanig ingevuld dat er nog voldoende tijd over blijft om aan het programma van het festival deel te nemen. Voor je medewerking krijg je indirecte tegemoetkomingen! 

Vergoeding
Hoewel we je niet uitbetalen krijg je een speciale korting op de deelnameprijs. In plaats van €195 betaal je €90. Tevens ontvang je ter waarde van €95 maaltijd-bonnen en slaap je op een door ons ter beschikking gesteld bed in een vrijwilligersverblijf of een plaats op de camping (twv €45). Opgeteld is jouw voordeel: €245. 

Aanmelding
Als je belangstelling hebt geef je dan op via deze link