Smakelijk biologisch eten

ECOlonie staat er om bekend dat er zeer smakelijk en gevarieerd biologische voedsel op tafel komt. Die goede gewoonte wordt natuurlijk voortgezet tijdens het Eigentijds Festival. Groentes, kruiden, graan, brood en zuivelproducten van eigen terrein dragen daar aan bij. Daarom alleen al zou je naar het Eigentijds Festival gaan!

 

Eigentijdse Keuken - ook 100% biologisch, dat is logisch

"Het eten is zo geweldig lekker, dit heeft mij heel erg aangenaam verrast. Ik heb het er nog wel eens over :-)" 

"Wat was het eten LEKKER!! "

"Het eten vond ik heeeeerlijk (dus de kok mag volgende keer van mij zo weer aan de slag ;-)"

Tot zover een paar van de zeer positieve reacties op de Eigentijdse Keuken maaltijden tijdens het Eigentijds Festival. Ook dit jaar worden de gerechten uit de Eigentijdse Keuken bereidt door professionele koks van ECOlonie. De gerechten zijn, op enkele visgerechten na, allemaal vegetarisch. 

Menu Eigentijdse Keuken » 

Eigentijdse Keuken - Festival Voordeel Combinatie

Kies je voor de Festival Voordeel Combinatie maaltijden, dan ontvang je alle maaltijden van zaterdagavond bij aankomst tot en met vrijdagochtend bij vertrek (inclusief lunchpakket).

Festival Voordeel Combinatie voor een volwassene:
€ 175.
 

Inclusief: 6x ontbijt, 6x lunch en 6x warme maaltijden.

Combinaties of losse maaltijden

Kies je niet voor de Festival Voordeel Combinatie, omdat je niet alle maaltijden wilt, dan zijn er andere combinaties mogelijk. Bijvoorbeeld je kiest alleen voor alle 6 lunches, of alleen voor 6 warme maaltijden of een combinatie van de drie mogelijkheden.

Losse maaltijden zijn ter plaatse een dag van te voren te bestellen.

 

Combinatie
(totaal)
 

1x Losse
maaltijd

Ontbijt  € 46 € 9,00
Lunch € 54 € 10,50
Warme maaltijd
€ 82 € 16,00

Kinderen t/m 12 jaar betalen 50% van het bedrag voor de combinatie- / losse maaltijden. Kinderen t/m 3 jaar eten gratis mee.

Reserveren of ter plaatse bestellen

Voor de Eigentijdse Keuken geef je je vóór de aanvang van het festival op, tegelijk met je inschrijving voor deelname of na de tijd. Je kunt kiezen uit de Festival Voordeel Combinatie, waarbij je ontbijt, lunch en warme maaltijd voor een voordelig tarief besteld. Ook kun je kiezen voor alleen het ontbijt, lunch en/of een warme maaltijd. Losse maaltijden zijn ter plaatse een dag van te voren te bestellen. 

Je kunt de Festival Voordeel Combinatie en andere maaltijd-combinaties ook reserveren voor personen (kinderen en/of volwassenen) die wel meekomen en verblijven op ECOlonie, maar niet deelnemen aan het festival.

De maaltijden kun je tegelijk met je inschrijving reserven. Ook kun je nadat je bent ingeschreven nog maaltijden reserveren via:

Klik hier voor het reserveringsformulier »

Volg je een dieet?

Met sommige wensen kunnen we bij de bereiding van de maaltijden rekening houden. We combineren alle dieetwensen in één dieet, namelijk lactose-, tarwe- en suikervrij. Kies je voor suikervrij, dan krijg je automatisch ook lactosevrij en tarwevrij.

  • lactosevrij: als alternatief wordt koemelk en geitenmelk vervangen door plantaardige melk.
  • suikervrij: als alternatief voor riet- en bietsuiker worden honing, agavesiroop, kokosbloesemsuiker als vervanger gebruikt.
  • tarwevrij: voor brood en pasta’s wordt spelt als vervanger aangeboden

De alternatieven betreffen de avondmaaltijd. Tijdens ontbijt en lunch is er vrije keuze in wat je neemt.

Meld het ons bij je inschrijving (bij opmerkingen) wanneer je van deze mogelijkheid gebruik wilt maken.

Eetcafé De Orangerie

Behalve dat je gebruik kunt maken van de hiernaast genoemde service van de Eigentijdse Keuken, kun je op het festivalterrein terecht bij eetcafé De Orangerie. Wereld beroemd bij de gasten die al jaren op ECOlonie komen. Het is een gezellige ontmoetingsplek met terras, waar je heerlijk kunt zitten en genieten van alle lekkernijen of spontane muziekuitingen.

We serveren er lekkere snacks, salades, gebak, koffie en thee waarvan vele ingrediënten uit eigen groenten- en kruidentuin of kaasmakerij komen. Daarnaast verkopen we zelfgemaakt roomijs, verse soep, frisdranken, friet, pizza en nog veel meer.

Biologische winkel 

Op het terrein is een zeer ruime biologische winkel waar je alle ingrediënten voor een eigen gemaakt ontbijt, lunch of maaltijd kunt vinden.  Met iedere dag vers gebakken brood, verse groenten en fruit en eigen gemaakte zuivel zoals melk, yoghurt, panir en kaas. Je kunt er ook terecht voor onze Oikos-verzorgingsproducten, boeken, cadeau's, kaarten, etc.