Vrouw Zonder Kinderen, Erken je Talent. Voor alle Dochters en Moeders.

Vrouw Zonder Kinderen, Erken je Talent. Voor alle Dochters en Moeders.
Vrouw Zonder Kinderen, Erken je Talent. Voor alle Dochters en Moeders.
Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden
Workshop, Mystiek

Twee workshops; Fier op de plek staan als laatste in de vrouwenlijn. Erkennen van je positie en realiserend dat je ook zonder moederschap van betekenis bent. Herkennen en erkennen van jouw talenten. Jij mag excelleren en een ander levenstraject creëren, een andere vorm geven aan het leven.

Besef, dat jij op een unieke wijze betekenis in het leven brengt. Jij bent de eerste in jouw vrouwenlijn die op deze plaats staat. Op deze positie bevrijd jij de vrouwenlijn, wat een buitengewone uitdaging is. Tijd om er bij stil te staan. Ode aan de laatste van de vrouwenlijn.

Deze workshop bestaat uit 2 delen, die niet los van elkaar gevolgd kunnen worden. 

Wordt gehouden op:

  • Donderdagochtend: [013] Vrouw Zonder Kinderen, Erken je Talent. Voor alle Dochters en Moeders.
  • Donderdagmiddag: [014] Vrouw Zonder Kinderen, Erken je Talent. Voor alle Dochters en Moeders.


Over de docent

Anneke Wittermans  Dans maakt het kind in mij wakker, het maakt mij blij en geeft mij de vrijheid van bewegen. Dansen is het bespelen van het instrument wat ik levenslang met me meedraag. Het lichaam is mijn trouwste maat, daar wonen mijn beperkingen en mijn vermogens.  Van de dans leer ik  trouw aan mezelf te zijn en betrouwbaar naar het geheel. Zo ontmoet ik in de dans dansmaatjes, om samen te genieten van bewegingen die verbinden. De dans daagt me elke keer uit om me te verfijnen en specifieker te worden zodat ik al dansend energie opwek.  

Vanaf 2010 heeft Suzan les bij Anneke Wittermans. Zij volgde de Jaartraining in 2010-2013 (1 dag per week)  en sinds 2013 volgt zij tenminste maandelijks Diadans training voor ervaren dansers.  Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan door in optredens van Diadans mee te dansen en gedichten te zingen. Suzan heeft een inlevend vermogen waarmee zij zich in de dans begeeft. Zij beweegt helder en kan zowel goed synchroniseren als zelfstandig de dansen ontwikkelen. Haar vermogen om de gedichten zingend te vertolken toont haar verfijning van klank en begrip. Zij maakt de betekenis van de poëzie hoorbaar. Bij verschillende optredens en lezingen zijn haar vertolkingen van de liederen op gedichten hét moment, waarbij mensen de inhoud kunnen ervaren. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans Stichting Beweegreden
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling