Shiatsumassage

Shiatsumassage
Shiatsumassage
Shiatsumassage
Sylvia Habraken, Shiatsupraktijk Hara
Individuele behandeling, Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens het Eigentijds festival ben je welkom in mijn tent op het healingveld voor een individuele behandeling. Heb je behoefte om in je lijf te komen? Heb je lichamelijke klachten? Loop je ergens tegen aan in je leven? Tijdens de behandeling stem ik kort op je af door vragen te stellen,

eventueel je pols te voelen en je tong te bekijken. Daarna geef ik je een lichaamsmassage op een mat (futon) waarbij je kleding aan mag houden. De behandeling bestaat uit een mix van shiatsutherapie, thai yoga massage, Chi Nei Tsang (orgaanmassage), spiermassage, lichttaal en/of opstellingen via het lichaam. Afgestemd op wat je op dat moment nodig hebt. Welkom!

Over de behandelaar

Geboren in 1974 en opgegroeid in Noord Limburg heb ik na mijn studie enkele jaren gewerkt op architectenbureaus. Als gevolg van het vele computerwerk en de hiermee gepaard gaande starre werkhouding en werkstress voelde ik me vervreemd van mijn lichaam… …via stoelmassages op mijn toenmalige werk kwam ik in contact met shiatsu. De drukpuntenmassage raakte mij en wat als een interesse begon resulteerde in een met succes behaalde 3-jarige beroepsopleiding Shiatsu Therapie aan de Qing bai Academie. Nadat ik mijn praktijk voor shiatsutherapie ben begonnen hield ik niet op en heb ik mijzelf verder ontwikkeld in allerlei massagevormen zoals sportmassage, zwangerschapsmassage, Taoistische orgaanmassge (Chi Nei Tsang), thai yoga masage, triggerpoint-therapie. Naast het lichaamswerk heb ik me ook verdiept in sjamanistische rituelen en healing. En afgelopen jaar een opleiding familieopstellingen afgerond. De individuele behandelingen die ik geef zijn een mix van deze technieken samen met mijn persoonlijke gevoeligheid die ik heb ontwikkeld door de persoonlijke ontwikkeling en tranformaties die ik zelf tot nu toe heb mogen doormaken.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Sylvia Habraken
Organisatie: 
Shiatsupraktijk Hara - shiatsutherapie en massage
Woonplaats: 
Nijmegen
Telefoonnummer: 
06-41112535

Alle activiteiten van Sylvia Habraken, Shiatsupraktijk Hara

  • Shiatsumassage — Individuele behandeling , Persoonlijke ontwikkeling
Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling