Bewust (lucide) Dromen

Bewust (lucide) dromen
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Workshop, Mystiek

Wil je technieken leren om je dromen te kunnen sturen? Om meer vat te krijgen op jouw dromen? Bewust dromen geeft je een fantastisch gevoel. Droom je bewust dan heb je controle over de gebeurtenissen. Of in elk geval de realisatie dat je de situatie naar je hand kunt zetten.

En als je je dromen kunt sturen dan realiseer je je dat je ook (meer) sturing kunt geven aan de gebeurtenissen in jouw leven. In deze workshop kun je via praktische oefeningen je dromen nieuw leven inblazen. De workshop geeft je de praktische kennis, technieken, oefeningen en ondersteuning die nodig is om lucide dromen te krijgen, te sturen en in je dagelijkse leven toe te passen.

Bijzonderheden: neem pen en papier mee

Wordt gehouden op:Over de docent

Dreamshield heeft praktijk voor natuurgeneeskundige en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen. Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid was haar eerste boek. In dit boek beschrijft zij haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar) bij wie zij haar dromen leerde meesteren; een traditie die in stammen werd doorgegeven. Haar tweede boek de Sluipkunstenaar is een vervolg hierop en daarin beschrijft zij de kunst van het sluipen. De kunst van het dromen en de kunst van het sluipen behoren tot de kennis van de tovenaarstraditie met als doel om de totaliteit van het Zelf te bereiken. Dreamshield heeft haar persoonlijke ervaringen gedurende haar leertijd zorgvuldig vastgelegd en dat heeft uiteindelijk geleid tot deze uitgaves.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
0616610276
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling