Eigentijds Repair Café

Eigentijds Repair Café
Eigentijds Repair Café
ECOlonie
Overige activiteit, Duurzaamheid

Tijdens het Eigentijds Festival openen we een Eigentijds Repair cafe, waar we elkaar op vrijwillige basis helpen bij het herstellen van allerhande voorwerpen. Kleding, meubels, tentmaterialen en bijvoorbeeld gitaartassen. En natuurlijk is er hulp bij alles wat er tijdens het festival kapot gaat.

Bezoekers kunnen van huis uit kapotte spullen mee nemen en gaan samen met de vrijwillige deskundigen aan de slag. In het repair cafe is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke herstelwerkzaamheden uit te voeren.

Openingstijden:

Ook is er de mogelijkheid om tweedehands kleding aan te schaffen en eventueel te laten vermaken. Heb je zelf nog goede  kleding waar je een ander blij mee wil maken, dan ben je van harte welkom deze schoon mee te brengen naar het Repair cafe. Amasiko is er blij mee! 

Als dank voor reparaties bij het Repair Café vragen we je een vrijwillige bijdrage te doen aan Amasiko. Amasiko Greenschool is een zusterproject van ECOLonie & Eigentijds Festival in Oeganda die ecologische, sociale en economische duurzaamheid nastreeft. Het doel hiervan is om het ecologische gedachtegoed en relevante kennis in Oeganda te verspreiden en hierdoor bij te dragen aan de ontwikkeling van een duurzame samenleving. Hiervoor wil dit opleidingscentrum tevens jongeren en met name achtergestelde jongeren in economische verzelfstandiging ondersteunen. Kijk voor meer informatie op: www.amasiko.org

 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Contactpersoon: Aliette Miedema
Organisatie: 
ECOlonie

Alle activiteiten van ECOlonie

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling