De Clown als Weg naar Jezelf

De Clown als Weg naar Jezelf
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf... Daar staat ClownSpirit voor. Deze workshop van twee dagdelen laat je kennismaken met ClownSpirit en met basisprincipes van de clown.

De clown is niet zomaar een rol die je speelt, eerder is jouw unieke zelf de kern van jouw clownsfiguur. Dat vraagt om de bereidheid om jouw uniek fysiek, jouw unieke gevoelsleven, jouw unieke manier van doen tot spel te verheffen. En dat maakt de clown tot een spannend avontuur...

Deze workshop omvat 2 dagdelen (2 x 2 uur), welke niet los van elkaar te volgen zijn.

Wordt gehouden op:

  • Dinsdagochtend: [055] De Clown als Weg naar Jezelf (deel 1 van 2)
    Deel 1 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 056.


Over de docent

Kirsten Lüpke geeft al meer dan 20 jaar trainingen, workshops en coaching op het gebied van bewustwording en zelfexpressie. In haar clownschool ClownSpirit leidt zij mensen op tot clown. In haar visie is de clown een levenskunstenaar, zowel in contact met de essentieële werkelijkheid als ook met de relatieve. Daardoor verstaat hij het als je ander, met speelsheid, humor, waarachtigheid en kwetsbaarheid, echt contact te maken en de mensen te herinneren aan hun diepste waarheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling