De Clown en de Ont-moeting

De Clown en de Ont-moeting
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. Deze workshop laat je kennismaken met ClownSpirit en met basisprincipes van de clown.

In contact met andere mensen zijn we vaak geneigd om ons ‘beste zelf’ te laten zien om waardering en liefde te krijgen… We verbergen dan onze onzekerheden, pijnen, angsten en verlangens. De clown nodigt ons uit om helemaal te zijn met war er echt is, met alle emoties, heel authentiek. En wat we dan vaak ontdekken is hoe verrukkelijk het is om SAMEN te ZIJN voorbij al het ‘moeten’…

Wordt gehouden op:Over de docent

Kirsten Lüpke geeft al meer dan 20 jaar trainingen, workshops en coaching op het gebied van bewustwording en zelfexpressie. In haar clownschool ClownSpirit leidt zij mensen op tot clown. In haar visie is de clown een levenskunstenaar, zowel in contact met de essentieële werkelijkheid als ook met de relatieve. Daardoor verstaat hij het als je ander, met speelsheid, humor, waarachtigheid en kwetsbaarheid, echt contact te maken en de mensen te herinneren aan hun diepste waarheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling