Dagelijks s'ochtends: Wakker worden en Dansen

Dagelijks s'ochtends: Wakker worden en Dansen
Dagelijks s'ochtends: Wakker worden en Dansen
Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

In Diadans activeer je nieuwe vermogens. Latente talenten wachten op erkenning. Nu breekt er een nieuwe tijd aan, waar juist deze pure vermogens vorm kunnen vinden. 2021 Chariklo in Waterman wekt latente talenten. Zijn we er klaar voor?

Als we met meerdere mensen in één beweging samenkomen, bieden we elkaar vertrouwen en bouwen we een draagvlak, waarin ieder zijn autonomie behoudt en tegelijkertijd plaats is voor ieder individu, om zichzelf opnieuw uit te vinden. Samen vormen we een netwerk, creëren een nieuwe speelruimte. Wij zijn niet meer alleen, Waterman moedigt ons aan om te verenigen met onze unieke eigenwijze levenskracht en deze te delen met dierbaren.


Met Diadans brengt het ritme en de beweging ons veilig samen zonder elkaar aan te raken.

"Mijn lichaam is mijn trouwste maat, daar wonen mijn beperkingen en mijn vermogens, "
Anneke Wittermans

Elke dag (zondag - donderdag) van 6.30 – 7.30 uur. 
Inschrijven hiervoor is niet nodig. 

Over de docent

Anneke Wittermans Dans maakt het kind in mij wakker, het maakt mij blij en geeft mij de vrijheid van bewegen. Dansen is het bespelen van het instrument wat ik levenslang met me meedraag. Het lichaam is mijn trouwste maat, daar wonen mijn beperkingen en mijn vermogens. Van de dans leer ik  trouw aan mezelf te zijn en betrouwbaar naar het geheel. Zo ontmoet ik in de dans dansmaatjes, om samen te genieten van bewegingen die verbinden. De dans daagt me elke keer uit om me te verfijnen en specifieker te worden zodat ik al dansend energie opwek.  

Vanaf 2010 heeft Suzan les bij Anneke Wittermans. Zij volgde de Jaartraining in 2010-2013 (1 dag per week) en sinds 2013 volgt zij tenminste maandelijks Diadans training voor ervaren dansers.  Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan door in optredens van Diadans mee te dansen en gedichten te zingen. Suzan heeft een inlevend vermogen waarmee zij zich in de dans begeeft. Zij beweegt helder en kan zowel goed synchroniseren als zelfstandig de dansen ontwikkelen. Haar vermogen om de gedichten zingend te vertolken toont haar verfijning van klank en begrip. Zij maakt de betekenis van de poëzie hoorbaar. Bij verschillende optredens en lezingen zijn haar vertolkingen van de liederen op gedichten hét moment, waarbij mensen de inhoud kunnen ervaren. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans Stichting Beweegreden
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578 - 610161
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling