Krachtdierreis Consult

Krachtdierreis Consult
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Individuele behandeling, Mystiek

Met hulp van je krachtdier halen we informatie op die je persoonlijke ontwikkeling ondersteunt. Sjamanen waren van oudsher healer, raadgever en helderziende van hun stam. Zij gebruikten de trancereis voor het genezen van zieken, het terughalen van verdwenen energie, het ontvangen van visioenen en het tot stand brengen van veranderingen in de fysieke wereld. Een van de basistechnieken van de sjamaan is 'reizen'.

Reizen op de sjamaanse manier betekent een reis naar binnen maken. Gewoon met je ogen dicht, als in een meditatie. In jou ligt een wereld van kennis, die bereikbaar is door middel van een lichte trance onder begeleiding van drums.

Je kunt met een innerlijke reis je vraag onderzoeken en uitwerken. Je krijgt de inzichten die voor jou op dat moment beschikbaar zijn.

En je kunt ook nog leren om jezelf te helen door het maken van een sjamaanse reis want in deze tijd zijn het niet langer alleen de sjamanen, die deze reizen kunnen maken.

Door het bewust worden en herinneren van het collectieve bewustzijn, zijn we nu in staat om op deze wijze door tijd en ruimte te reizen en oude wijsheid weer terug te halen en te integreren in ons leven.

Laat je meeslepen door de trommel en maak de sjamaan in je wakker! Ga deze reis maken voor inzicht, helderheid en visie.

Over de behandelaar

Dreamshield heeft praktijk voor natuurgeneeskundige en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen. Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid was haar eerste boek. In dit boek beschrijft zij haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar) bij wie zij haar dromen leerde meesteren; een traditie die in stammen werd doorgegeven. Haar tweede boek de Sluipkunstenaar is een vervolg hierop en daarin beschrijft zij de kunst van het sluipen. De kunst van het dromen en de kunst van het sluipen behoren tot de kennis van de tovenaarstraditie met als doel om de totaliteit van het Zelf te bereiken. Dreamshield heeft haar persoonlijke ervaringen gedurende haar leertijd zorgvuldig vastgelegd en dat heeft uiteindelijk geleid tot deze uitgaves.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
0616610276
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling