Hoe Tantra je Liefdesleven Kan Verrijken - Geannuleerd

Hoe Tantra je Liefdesleven Kan Verrijken - Geannuleerd
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Dit is dé workshop over Tantra en relaties, zowel voor stellen als singles. In deze workshop leren we contact te maken met de essentie van ons bewustzijn: liefdevolle aandacht. Vervolgens onderzoeken we hoe door meditatie op het verlangen een verbinding tussen liefde en extase kan ontstaan. Daarin ontstaat een diepgaande ervaring van vrijheid, verbinding en geluk.

Tantra is voor ons een onderzoek naar het verlangen. Veel mensen worstelen met hun verlangen, in hun leven en in hun relatie. Het verlangen moet zo snel mogelijk bevredigd worden, of je kunt je verlangen juist niet goed voelen. Dat leidt tot strijd in relaties, gedoe over zin of geen zin. Door in een tantrische meditatie bewust te worden van de beweging van het uitreiken en terughouden, wordt het mogelijk een balans te bereiken waarin het verlangen verstilt en tegelijkertijd extatisch en meditatief voelt.

Zo kun je leren dat er een middenweg van het verlangen is, waarin niets moet en alles mogelijk is. Je kunt leren genieten van het verlangen. Dit is gebaseerd op het boeddhistische inzicht dat begeerte lijden veroorzaakt en verlangen een ervaring van verlichting kan zijn. Je kunt leren de beweging van begeerte, uitreiken of terughouden, te herkennen en los te laten en steeds meer aanwezig te zijn in puur liefdevol verlangen.

Van daaruit wordt een diepgaande liefdesverbinding mogelijk in een relatie, waarin je als het ware wordt gedragen door de liefde zelf. In de workshop verbinden we de ervaring van de oefeningen met het geven van betekenis waardoor de tantrische liefde een plek in je leven krijgt.

De workshop is voor iedereen: singles, stellen en mensen die een relatie hebben en alleen komen. Wij geven een respectvolle en spirituele vorm van tantra, waarin wij duidelijke grenzen aangeven.

Meenemen: matje of slaapzak om op te zitten/liggen.

Wordt gehouden op:

  • Zondagavond: [049] Hoe Tantra je Liefdesleven Kan Verrijken


Over de docenten

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied. In april 2019 verscheen hun boek Tantra, het geheim van de liefde. Verlangen is het belangrijkste thema en een mogelijkheid voor een krachtige tantrische meditatie. Als je echt vrij kunt zijn in je verlangen ben je vrij én in verbinding. Dan kunt je kiezen om te leven in balans en in liefdevolle vriendelijkheid.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden
Organisatie: 
Tantratraining
Woonplaats: 
Vleuten
Telefoonnummer: 
06-24694704

Alle activiteiten van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling