Tantra, het Verlangen naar Verbinding - Geannuleerd

Tantra, het Verlangen naar Verbinding - Geannuleerd
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Veel mensen worstelen met hun verlangen, in hun leven en in hun relatie. Het verlangen moet zo snel mogelijk bevredigd worden, of je kunt je verlangen juist niet goed voelen. Door tantrische meditatie kun je leren dat er een middenweg van het verlangen is, waarin niets moet en alles mogelijk is. Je kunt leren genieten van het verlangen.

Tantra zet het verlangen in op het pad van spirituele groei. Je leert te ontdekken dat je kunt genieten van het verlangen, dat verlangen niet onbewust uitgeleefd hoeft te worden, en ook niet verdrongen hoeft te worden. Het gevoel van verlangen op zich kan een prettig gevoel zijn. Wanneer je helemaal aanwezig kunt zijn in dit gevoel van verlangen, kun je in vrijheid kiezen wat je daarmee doet.

Dit is gebaseerd op het boeddhistische inzicht dat begeerte lijden veroorzaakt, en verlangen een ervaring van verlichting kan zijn. Je kunt leren de beweging van begeerte, uitreiken of terughouden, te herkennen en los te laten, en steeds meer aanwezig te zijn in puur liefdevol verlangen.

In de oefeningen wordt het mogelijk te ervaren hoe je levensenergie bewust gemaakt kan worden, hoe je kan leren daar een toeschouwer van te zijn zodat je vrijer wordt in de keuze hoe je deze energie leeft, en dat je ten slotte kunt ervaren hoe de energie kan verstillen in een extatische vorm van tantrische meditatie. De tantrische transformatie beïnvloedt niet alleen je liefdesleven, maar kan op alle gebieden van je leven leiden tot meer inzicht, vrijheid, genieten en open, liefdevolle contacten met anderen. We zorgen voor een veilige en respectvolle sfeer, waarin wij duidelijke grenzen stellenen jullie grenzen gerespecteerd worden.

De workshop is zowel voor singles, mensen die een relatie hebben en alleen willen komen en stellen.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied. In april 2019 verscheen hun boek Tantra, het geheim van de liefde. Verlangen is het belangrijkste thema en een mogelijkheid voor een krachtige tantrische meditatie. Als je echt vrij kunt zijn in je verlangen ben je vrij én in verbinding. Dan kunt je kiezen om te leven in balans en in liefdevolle vriendelijkheid.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden
Organisatie: 
Tantratraining
Woonplaats: 
Vleuten
Telefoonnummer: 
06-24694704

Alle activiteiten van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling