Tantra: Leven in Balans. Vrij Bewegen tussen Passie, Liefde en Helderheid - Geannuleerd

Tantra: Leven in Balans. Vrij Bewegen tussen Passie, Liefde en Helderheid - Geannuleerd
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Zoals altijd ben je welkom als je nog geen ervaring hebt, maar deze workshop is ook interessant voor mensen die al veel bij ons gedaan hebben, omdat we in deze workshop een vernieuwende verdieping geven over een gelukkig leven in balans. Direct toepasbaar in het dagelijks leven.

in deze workshop nemen we je mee in de essenties van tantra: een vernieuwende visie op omgaan met verlangen, leven in liefde, leven in balans en intimiteit en seksualiteit. We werken vanuit de ervaring in dans, tantrische rituelen, meditaties en verbindingsoefeningen. En dat gaan we vernieuwen in het zoeken naar geluk en balans.

Vervolgens doen we de nieuwe 'vier elementenreis': een partneroefening waarin je elkaar verkend door luisteren, kijken en elkaar eren, en vervolgens de fysieke verkenning verdiept door elkaar te ontdekken vanuit de elementen water, vuur, lucht en aarde. Onze ontdekking in tantra is dat het niet over goed of fout gaat, maar over een gebrek aan verbinding. Als je de argumenten van je hoofd verbindt met het gevoel van je hart, dan ontstaat helderheid. Als je de emoties of de opwinding van je onderbuik verbindt met je hart, dan ontstaat levensenergie.

Helderheid en levensenergie ontmoeten elkaar in liefde in het hart.

In deze workshop gaan we onderzoeken hoe we dit weer kan stromen bij jou zelf en in relatie met je omgeving. Dat is zo praktisch dat het waarschijnlijk na de workshop al meer verbinding in je leven en je omgeving kan gaan betekenen.

Wordt gehouden op:

  • Woensdagochtend: [052] Tantra: Leven in Balans. Vrij Bewegen tussen Passie, Liefde en Helderheid


Over de docenten

Jan en Caroline zijn in Nederland bekende tantratrainers. Zij leven de tantrische liefde in hun eigen relatie en zijn een inspirerend voorbeeld in hun trainingen en (relatie)therapie. Ze publiceerden diverse succesvolle boeken en artikelen op dit gebied. In april 2019 verscheen hun boek Tantra, het geheim van de liefde. Verlangen is het belangrijkste thema en een mogelijkheid voor een krachtige tantrische meditatie. Als je echt vrij kunt zijn in je verlangen ben je vrij én in verbinding. Dan kunt je kiezen om te leven in balans en in liefdevolle vriendelijkheid.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jan den Boer en Caroline van Wijngaarde
Organisatie: 
Tantratraining
Woonplaats: 
Vleuten
Telefoonnummer: 
06-24694704

Alle activiteiten van Jan den Boer en Caroline van Wijngaarden, Tantratraining

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling