De Verdieping: Sensuele Bevrijding door Oriëntaalse Dans

De Verdieping: Sensuele Bevrijding door Oriëntaalse Dans
Djenna van der Vliet
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Na een uitgebreide opwarming met de isolaties, komt meer aandacht voor bewegingscombinaties en pasjes. De zeggingskracht van een stuk muziek leren we vertalen in bewegingscombinaties. Wederom is hier alle ruimte voor jouw persoonlijke expressie en sensualiteit. Ook in deze workshop speelt de voile een grote rol door haar uiteenlopende toepassingen.

Als afsluiting van deze workshop gaan we improviseren met de geleerde bewegingen op diverse stukken muziek. We dansen met en voor elkaar.

Deze workshop is een vervolg op de workshop Sensuele Bevrijding door Orientaalse Dans, maar is ook als losse workshop te volgen. Draag bij voorkeur gemakkelijke soepele kleding. slofjes of dikke sokken. Eventueel een lange of zwierige rok. Heup-sjaaltjes en voiles liggen klaar voor gebruik. Beide workshops worden af en toe live begeleid op de Indiase tabla, naast cd's. 

 

Over de docent

Djenna van der Vliet (1954), werd op jonge leeftijd gepassioneerd en gefascineerd door de muziek, kunstvormen, kleuren, smaken en geuren van het Midden Oosten. Uiteindelijk via de Kunstakademie, internationale volksdans, jazzdans, flamenco, yoga en de vijf ritmes, kwam Djenna rond haar 45e uit bij de orientaalse dans. Het was een onweerstaanbare en onvermijdelijke weg die naar haar innerlijke essentie leidde. De sensuele danseres werd wakker en een krachtige vrouwelijke bevrijding werd geboren! In het Voortgezet Onderwijs heeft zij vele jaren ervaring met diverse kunstvakken en CKV. Naast optredens als solo-danseres heeft Djenna ook dansworkshops gegeven aan kinderen, tieners en volwassenen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Djenna van der Vliet
Organisatie: 
Sensuele Bevrijding door Oriëntaalse dans
Woonplaats: 
Roosendaal

Alle activiteiten van Djenna van der Vliet

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling