Oerakel Drumcirkel

Oerakel Drumcirkel
Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel
Overige activiteit, Persoonlijke ontwikkeling

We geven graag met onze handgemaakte drums klank en ritme aan de hartslag van de Aarde. Dat begint met een diepe verbinding met onszelf en de plek waar we zijn. Samen drummen brengt aarding, ontlading, rust, heling, en inzicht; en dat gunnen we iedereen.

Jong en oud kan met de drum verbinding vinden. Samen maken we een unieke reis van klanken, waarbij jij intuïtief een instrument bespeelt dat op dat moment bij jou past. (Er zijn drums te leen!).

Onder subtiele leiding stroomt de energie van de drum ook in je lichaam en kom je tot rust in je hoofd. Dit is een heerlijke ontspannende ervaring die elke keer zijn eigen verrassingen brengt. Met en zonder spontane dans en zang wordt het altijd een feest. Verschillende van onze drums hebben een naam en een lied gegeven tijdens het maken van de drum.

De ontladende, helende en verbindende werking van deze en andere songs wordt in de drumcirkel gedeeld.

Neem jezelf mee, je drum, iets om op te zitten, een petje en water en kom een uur ervaren wat drummen met jou doet.

 

Door wie

Eve Oevering (1973) is Ecoloog, drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/ bouwkundig manager. We delen onze creaties, inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek. Oerakel gebruikt Aarde Magie om jou je eigen puurheid, jouw Oer te laten ontdekken en inzichten voor jouw pad te vinden in het Web van Leven. Wij (Eve en Mark) passen daarbij oude shamanistische gebruiken toe in de frequenties van nu. We delen onze passies in drumbouw, drumcirkels, atelier, rond het aardevuur en met workshops op de oude hooizolder van onze boerderij in Nispen.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Nispen
Telefoonnummer: 
0630399550
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling