Klankhealing concert

Klankhealing concert
Peter Wilms, Ohmm
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Dit unieke healingconcert is een concert om bij te liggen, zitten of bewegen. Elk concert is uniek, omdat de muziek is geïmproviseerd en afgestemd op wat er in het Nu is. Met klankschalen, marimba, zang, percussie én stilte. 

Peter Wilms neemt je mee op reis naar je ziel. Zijn zuivere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba, de aardse klanken van diverse percussie instrumenten en de stilte brengen je dicht bij jezelf, dicht bij jouw essentie. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.

Wordt gehouden op:Over de docent

Mijn naam is Peter Wilms en ik geef als professioneel muzikant klankmeditaties en klankhealingconcerten. Muziek is voor mij een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. Klanken werken heel direct en kunnen je op een zeer diep niveau raken. Als de klanken harmonieus zijn, kunnen ze een diepe heling teweeg brengen. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit middel mag inzetten voor de heling van mijn medemens. Naast meditatie-avonden die ik in ons spiritueel centrum Bliss geef, treed ik in binnen- en buitenland op met mijn duo Wood & Winds.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Wilms
Organisatie: 
Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Woonplaats: 
Culemborg
Telefoonnummer: 
06-38544321
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Wilms, Ohmm

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling