Klankhealing concert

Klankhealing concert
Peter Wilms, Ohmm
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In dit unieke healingconcert, dat ik met Petro van de Pas en Henk van Glabbeek geef, kun je liggend op een matras volledig ontspannen. De helende klanken van bijzondere instrumenten waaronder klankschalen, marimba, Iraanse Tar, Turkse shurangiz, duduk, indiaanse fluit, verschillende drums en gong staan garant voor een diepe innerlijke reis. 

Muziek is een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. De trilling van klank heeft een directe werking op lichaam en geest. Als de trillingen harmonieus zijn worden de klanken helend en zullen ze je in een hernieuwde staat van harmonie brengen. Dit klankhealing concert wordt gegeven door drie bevlogen muzikanten die hun sporen hebben verdiend op muzikaal en spiritueel gebied. Dit concert is daarom zowel een muzikale als spirituele reis waaruit je gelouterd tevoorschijn zult komen.

Over de docent

Mijn naam is Peter Wilms en ik geef als professioneel muzikant klankmeditaties en klankhealingconcerten. Muziek is voor mij een magisch middel om tot een spirituele ervaring te komen. Klanken werken heel direct en kunnen je op een zeer diep niveau raken. Als de klanken harmonieus zijn, kunnen ze een diepe heling teweeg brengen. Ik voel me bevoorrecht dat ik dit middel mag inzetten voor de heling van mijn medemens. Naast meditatie-avonden die ik in ons spiritueel centrum Bliss geef, treed ik in binnen- en buitenland op met mijn duo Wood & Winds.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Wilms
Organisatie: 
Open Heart Music & Meditation (OHMM)
Woonplaats: 
Culemborg
Telefoonnummer: 
06-38544321
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Wilms, Ohmm

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling