Stargate Experience

Stargate Experience
Bozena Boszczyk, Boconsult
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Ervaar de energie van de stargate: een deur naar andere dimensies. Het bewustzijn van de Stargate maakt multi-dimensionele ervaringen mogelijk. De Stargate is een interdimensionale portal. De Stargate straalt een krachtige bewustzijnsenergie uit. Het begeleidt iedereen die aanwezig is in de verandering van het eigen energieveld. 

Dit kan healing en balans voor het fysieke lichaam betekenen, een enorm inzicht of diepe ontspanning en verwijdering van stress. Het werkt door tot op celniveau met als resultaat een groter bewustzijn.

Het opent je hart en activeert de levenskrachtenergie. Tijdens een Stargate Experience word je meegenomen naar verschillende dimensies die toegang geven tot wijsheid, kennis vanuit andere dimensionale werkelijkheden. Een Stargate Experience  kan grote veranderingen in je leven brengen. Het mooie ervan is dat je als deelnemer enkel dient te ontspannen en toe te laten.   

 

 

 

Wordt gehouden op:Over de docent

Mijn missie is jou te inspireren om THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF. Vanuit mijn eigen levenservaring gemixed met de vele cursussen en lezingen die ik sinds 1999 gevolgd heb, wil ik jou ondersteunen om tot je eigen inzichten te komen en dit op jouw uniek tempo. Om jouw je kracht als wezen vanuit het OORSPRONKELIJK SCHEPPINGSVELD te laten ervaren gebruik ik verschillende tools: Behalve persoonlijke begeleiding en groepscursussen ben ik dankbaar om te mogen werken met de STARGATE , met de BARS™ van Access Consciousness, en ook met de Chinese Massage. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Bozena Boszczyk
Organisatie: 
Boconsult
Woonplaats: 
Maasmechelen
Telefoonnummer: 
0032 487412740
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Bozena Boszczyk, Boconsult

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling