Bars® Clearing in de Stargate Energie

Stargate Energie
Stargate Energie
Bozena Boszczyk, Boconsult
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Een "verbale clearing" sessie in de Energie van de Stargate. We lokaliseren de energie die je onbewust hebt gecreëerd en in stand houdt, en veranderen die. Tijdens een Stargate Experience word je meegenomen naar verschillende dimensies die toegang geven tot wijsheid, kennis vanuit andere dimensionale werkelijkheden. 

Vanuit dit multidimensionaal bewustzijn gaan we met verbale clearing een opruiming houden van elke gedachte, ieder idee, houding, mening, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet in je lichaam en die jou ervan weerhoudt om vanuit jouw volledig potentieel jouw leven in vreugde en vrijheid te ervaren.

Is er iets dat je echt zou willen veranderen in je leven? Je lichaam? Je energie? Je gezondheid? Je geldsituatie? Je relaties? Elke gedachte, ieder idee, houding, mening, beslissing of overtuiging die je hebt vastgezet in je lichaam vertegenwoordigt een energie en beperkt jouw creatieve, scheppende capaciteit in en op dat gebied. En het beperkt jou om met gemak iets anders te laten verschijnen in je leven.

De Bars is een eenvoudige hands-on proces waarmee je alles in je leven kan verbeteren met gemak en plezier. Ook is een "verbale clearing"sessie mogelijk. Dan lokaliseren we de energie die je onbewust hebt gecreëerd en in stand houdt, en die veranderen we. Dit kan ook in combinatie met de Bars gedaan worden. 

Wordt gehouden op:

  • Zondagavond: [018] Bars® Clearing in de Stargate Energie
  • Dinsdagavond: [020] Bars® Clearing in de Stargate Energie


Over de docent

Mijn missie is jou te inspireren om THUIS TE KOMEN BIJ JEZELF. Vanuit mijn eigen levenservaring gemixed met de vele cursussen en lezingen die ik sinds 1999 gevolgd heb, wil ik jou ondersteunen om tot je eigen inzichten te komen en dit op jouw uniek tempo. Om jouw je kracht als wezen vanuit het OORSPRONKELIJK SCHEPPINGSVELD te laten ervaren gebruik ik verschillende tools: Behalve persoonlijke begeleiding en groepscursussen ben ik dankbaar om te mogen werken met de STARGATE , met de BARS™ van Access Consciousness, en ook met de Chinese Massage.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Bozena Boszczyk
Organisatie: 
Boconsult
Woonplaats: 
Maasmechelen
Telefoonnummer: 
0032 487412740
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Bozena Boszczyk, Boconsult

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling