De Kunst van het Sluipen

De Kunst van het Sluipen
Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance
Workshop, Mystiek

In deze workshop kijken we naar  patronen die je belemmeren om je vrij te voelen op welk levensgebied dan ook en maken hierbij gebruik van de kennis van het medicijnwiel. Een medicijnwiel wordt vertegenwoordigd door de vier windrichtingen en is een heel individueel proces.

Het symboliseert in zijn algemeenheid de levensreis die ieder van ons afzonderlijk maakt. Het medicijnwiel kan je helpen om je een richting te geven en je innerlijke processen te ontdekken en te ondersteunen.

Voor mij diende het medicijnwiel als een wegwijzer voor de kunst van het sluipen. In deze workshop kun je belemmerende patronen ontdekken, nieuwe inzichten te krijgen en helen door je levenswandel te lopen over het medicijnwiel, begeleidt door de sjamaanse drum.

Graag pen en papier meenemen.

Wordt gehouden op:Over de docent

Dreamshield heeft praktijk voor natuurgeneeskundige en geeft workshops over de kunst van het bewust dromen.
Running Deer en de Liefde van de Tweede Werkelijkheid was haar eerste boek. In dit boek beschrijft zij haar leertijd bij de Noord Amerikaanse Indiaan Running Deer (Vidar) bij wie zij haar dromen leerde meesteren; een traditie die in stammen werd doorgegeven. Haar tweede boek de Sluipkunstenaar is een vervolg hierop en daarin beschrijft zij de kunst van het sluipen. De kunst van het dromen en de kunst van het sluipen behoren tot de kennis van de tovenaarstraditie met als doel om de totaliteit van het Zelf te bereiken. Dreamshield heeft haar persoonlijke ervaringen gedurende haar leertijd zorgvuldig vastgelegd en dat heeft uiteindelijk geleid tot deze uitgaves. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Annelies de Vreeze
Organisatie: 
Healing Balance
Woonplaats: 
Haarlem
Telefoonnummer: 
0616610276
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Dreamshield, Annelies de Vreeze, Healing Balance

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling