De Clown als Poort naar het Hier en Nu

De Clown als Poort naar het Hier en Nu
Kirsten Lüpke, ClownSpirit
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Thuiskomen bij jezelf, bij elkaar, thuiskomen in ZIJN. En SPELEN met alles wat zich aandient. Samen de magie ervaren van elk moment, van het leven zelf… Daar staat ClownSpirit voor. Deze workshop laat je kennismaken met ClownSpirit en met basisprincipes van de clown.

In het alledaagse leven verliezen we ons heel vaak in van alles…we denken van alles, voelen van alles, doen van alles, maar we zijn er niet echt bij, we zijn niet aanwezig bij onze gedachten, onze gevoelens of bij wat we doen. De clownstechnieken nodigen uit tot stilstaan bij, tot voelen, tot ZIJN… Daar ligt in deze workshop de focus.

Wordt gehouden op:Over de docent

Kirsten Lüpke geeft al meer dan 20 jaar trainingen, workshops en coaching op het gebied van bewustwording en zelfexpressie. In haar clownschool ClownSpirit leidt zij mensen op tot clown. In haar visie is de clown een levenskunstenaar, zowel in contact met de essentieële werkelijkheid als ook met de relatieve. Daardoor verstaat hij het als je ander, met speelsheid, humor, waarachtigheid en kwetsbaarheid, echt contact te maken en de mensen te herinneren aan hun diepste waarheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Kirsten Lüpke
Organisatie: 
ClownSpirit
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
06-45528252
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Kirsten Lüpke, ClownSpirit

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling