Levenskunst met de Flower of Life

Levenskunst met de Flower of Life
Levenskunst met de Flower of Life
Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel
Workshop, Mystiek

De Levensbloem is een symbool dat staat voor de Creatie Energie en is een verbinding naar het Web van Leven. Die frequentie doet iets met je, die zet je aan, geeft je focus en inspireert. In deze workshop delen we onze inzichten over de levenskunst die in de levensbloem te vinden is wanneer je de cirkels trekt.

Deze levensvisie aan de hand van het patroon is een leidraad naar inzicht in jezelf. Het begint met de eerste lijn, de grens aan jezelf. De Flower of Life vraagt om jouw persoonlijke begrenzing, waarvan uit jij kan ervaren wie je wel of niet bent of wilt of kunt zijn.

In een persoonlijk verhaal over het werken met de Flower of Life, ben jij zelf aan het spelen met de Flower of Life – of de Flower met jou – het is maar hoe je het wilt zien. Op een creatieve manier gaan we daarna ook energetisch aan het werk met het symbool.

Met kleuren en klanken van een handpan en drums, gebruiken we handgemaakte Flower of Life portalen om de frequentie van creatie met jou te verbinden en in jouw een plek te geven. Na een korte stilte wandeling om de ervaring te laten landen, sluiten de workshop af bij de Flower of Life Field Graffiti op de Zonneweide. De Levenskunst met de Flower of Life is ons duidelijk geworden door jaren te werken met het symbool. Dat dit niet allemaal met woorden is over te brengen, maakt de workshop divers en creatief.

Over de docenten

Eve Oevering (1973) is Ecoloog, drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/ bouwkundig manager. We delen onze creaties, inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek. Oerakel gebruikt Aarde Magie om jou je eigen puurheid, jouw Oer te laten ontdekken en inzichten voor jouw pad te vinden in het Web van Leven. Wij (Eve en Mark) passen daarbij oude shamanistische gebruiken toe in de frequenties van nu. We delen onze passies in drumbouw, drumcirkels, atelier, rond het aardevuur en met workshops op de oude hooizolder van onze boerderij in Nispen.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Nispen
Telefoonnummer: 
0630399550
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Bresser, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling