Flower of Life Field Graffiti - Geomantiek

Flower of Life Field Graffiti - Geomantiek
Flower of Life Field Graffiti - Geomantiek
Flower of Life Field Graffiti - Geomantiek
Flower of Life Field Graffiti - Geomantiek
Flower of Life Field Graffiti - Geomantiek
Eve Oevering en Mark Besser, Oerakel
Overige activiteit, Mystiek

Voor zegeningen van en dankzegging aan de locatie ecolonie, de natuur en elementwezens, maken we graag op de zilverweide een Flower of Life mandala van witte kalkoplossing (geomantiek). Het maken hiervan zorgt voor een diepgaande verbinding met de plek en met de Deva op de weide. We willen met deelnemers deze creatie vormgeven.

De Aarde Magie van de Flower of Life staat symbool voor de creatie energie en jouw verbinding met het web van leven. Iedereen op het festival kan de hele week die energie ervaren door erin te zijn, te mediteren, te dansen of te ont-moeten naar eigen inzicht.

Doe mee! Je dompelt onder in de energie van het veld, terwijl je meditatief je cirkels maakt in het gras. Van ons krijg je een emmertje en een kwast en een gidslijn om te volgen. Je werkt samen met een andere deelnemer die ervoor zorgt dat jij tijdens het opzetten je cirkel niet hoeft te verlaten. Bij de volgende cirkel draaien die rollen om.

Vaak komt er al heel wat boven dat vrij gegeven kan worden op die prachtige plek. De Deva helpt graag bij het transformatie proces. Als een actieve aankomst activiteit op zondag, geeft het je de meditatie en de gronding op de locatie voordat de workshoprondes van het festival beginnen.

Neem een petje en water mee, en iets om op te zitten. We drummen graag om de graffiti heen als afsluiting (5 minuten).

Door wie

Eve Oevering (1973) is Ecoloog, drummer, shamanistisch energiewerker en coach. Mark Bresser (1972) is drumbouwer, beeldend kunstenaar en architect/ bouwkundig manager. We delen onze creaties, inzichten en helende energie met drum, klank, kleur en gesprek. Oerakel gebruikt Aarde Magie om jou je eigen puurheid, jouw Oer te laten ontdekken en inzichten voor jouw pad te vinden in het Web van Leven. Wij (Eve en Mark) passen daarbij oude shamanistische gebruiken toe in de frequenties van nu. We delen onze passies in drumbouw, drumcirkels, atelier, rond het aardevuur en met workshops op de oude hooizolder van onze boerderij in Nispen.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Eve Oevering
Organisatie: 
Oerakel
Woonplaats: 
Nispen
Telefoonnummer: 
0630399550
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Eve Oevering en Mark Besser, Oerakel

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling