Flirten, Hoe Doe Ik Dat en Wat Dan?

Flirten, Hoe Doe Ik Dat en Wat Dan?
Flirten, Hoe Doe Ik Dat en Wat Dan?
Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden
Workshop, Duurzaamheid

Twee workshops over de geheimen van het intiem verkeren. Vorig jaar op het kinderfestival vertelde ik over het Mysterie van sleutels, entrees en het verlangen om liefde en vrede te vinden. Om dit mysterie te openen vraagt het ons om de liefde opnieuw te ontdekken, het activeren van levenselixer en de mystieke wereld van passie en liefde.

Kom, we beginnen van voor af aan en ontdekken opnieuw wat flirten kan zijn. Hoe kunnen we anno 2021 ontdekken wat versieren, verbinden, be-vuren, vrijen, vervloeien, bevrijden, vrede vinden, kan zijn? Wie wil er niet in een sublieme heilige tempel ontwaken?

Hoe bouw ik een tempel van vereniging en bevestiging. Hoe maak ik de ander mooi ? Hoe voed ik en wek ik lust in verfijnde zinnen? Nu met Covid-19 is de huidhonger nog vuriger en soms hunkerend naar het heilige samenzijn. Het vraagt de kunst van grenzen aangeven zonder te ontmoedigen en juist elkaar omringen en omhullen in een verfijnde wereld waar vrede woont.

Een spraakmakende workshop waar je opnieuw leert hoe je te verhouden met het lichaam. Eren van het man -, en vrouw -zijn en het eren van intersekse. Kom, ik wil me verzoenen en verschonen met het lichaam waar ik in woon en waar ik jou in ontmoeten kan.

Deze workshop bestaat uit 2 delen, welke niet afzonderlijk gevolgd kunnen worden. 

Wordt gehouden op:Over de docent

Anneke Wittermans  Dans maakt het kind in mij wakker, het maakt mij blij en geeft mij de vrijheid van bewegen. Dansen is het bespelen van het instrument wat ik levenslang met me meedraag. Het lichaam is mijn trouwste maat, daar wonen mijn beperkingen en mijn vermogens.  Van de dans leer ik  trouw aan mezelf te zijn en betrouwbaar naar het geheel. Zo ontmoet ik in de dans dansmaatjes, om samen te genieten van bewegingen die verbinden. De dans daagt me elke keer uit om  me te verfijnen en specifieker te worden zodat ik al dansend energie opwek.

Vanaf 2010 heeft Suzan les bij Anneke Wittermans. Zij volgde de Jaartraining in 2010-2013 (1 dag per week)  en sinds 2013 volgt zij tenminste maandelijks Diadans training voor ervaren dansers.  Daarnaast heeft zij veel ervaring opgedaan door in optredens van Diadans mee te dansen en gedichten te zingen. Suzan heeft een inlevend vermogen waarmee zij zich in de dans begeeft. Zij beweegt helder en kan zowel goed synchroniseren als zelfstandig de dansen ontwikkelen. Haar vermogen om de gedichten zingend te vertolken toont haar verfijning van klank en begrip. Zij maakt de betekenis van de poëzie hoorbaar. Bij verschillende optredens en lezingen zijn haar vertolkingen van de liederen op gedichten hét moment, waarbij mensen de inhoud kunnen ervaren. 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Anneke Wittermans
Organisatie: 
Diadans Stichting Beweegreden
Woonplaats: 
Epe
Telefoonnummer: 
0578-610161 (06-15081719 sms)
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Anneke Wittermans, Diadans Stichting Beweegreden

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling