Klank-Healing-Lig-Concert

Klank-Healing-Lig-Concert
Klank-Healing-Lig-Concert
Yvonne Driehuis, Jago Koch en Hanneke Roolvink
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Laat je meenemen in een oceaan van natuurlijke klanken, om zo te ontspannen en diep te genieten. Liggend op een matrasje word je mee op reis genomen in een klankbad van sjamanentrommel, stem, klankschalen en akoestische ritme- en melodische instrumenten.

Helende stem en natuurlijke instrumenten hebben een bijzondere trilling, zeker waar ze in afstemming met jullie ten gehore worden gebracht. Ze werken diep door in mind, body en spirit. De trilling die ze voortbrengen heeft een diep ontspannende werking op het zenuwstelsel, lichaamsweefsel, bloed, huid, botten enz. De natuurlijke klanken brengen je dichter bij jezelf. Ook de subtiele geluiden van de andere instrumenten brengen, ieder op hun eigen wijze, je energie in balans. Een klankhealingconcert is een streling voor lichaam en geest.

Breng matje, kussen, deken mee.

Met Jago en Vonanne.

Over de docent

Workshops van Yvonne Anne zijn altijd een combinatie van zintuiglijk energetisch gewaarzijn in een spelend ontmoetend fysiek lichaam, teneinde onze lichtnatuur wezenlijk te ervaren. In haar werkbare leven geeft ze (Biodynamische) Cranio Sacraal sessies in een heldere liefdevolle sfeer teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten, evt. begeleid met klank, zang en trom. Praktijk Poort van Licht te Utrecht.

 

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Yvonne Driehuis
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Utrecht
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne Driehuis, Jago Koch en Hanneke Roolvink

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling