Yama en Niyama

Yama en Niyama
Wendy Compeer, De Ene
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Dit zijn de eerste 2 stappen van de yoga, zij vormen de basis. Een huis bouw je niet op los zand. Zo werkt het ook bij yoga.

Het gaat niet om regels wat wel of niet mag maar om een morele houding die uit vrije wil, door meer bewustzijn geschiedt. Het gaat juist om te komen tot bevrijding.  

In de workshop gaat het om een ontdekkingstocht naar jou houding, gewoonte, manier van doen in het dagelijks leven. We praten en discussiëren hierover..

Wordt gehouden op:Over de docent

Ik ben gediplomeerd yoga/meditatie docente en adem coach van de Himalaya traditie en Raja yoga docente. In de himalaya traditie vind ik verdieping wat betreft adem, stilte en kennis. Hieruit zijn veel meditatie- stromingen ontstaan. De traditie gaat uit van een spirituele, holistische visie. Dit betekent ontwikkeling op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, geleid door je eigen intuïtie met behulp van de technieken die Himalaya Yoga aanreikt. Het betreft geen moeilijke oefeningen maar verstilling en bewustwording. Het eerste doel van de Traditie is om inzicht te verwerven in wie men is, zijn ware aard te ontdekken - geluk - en om dit te ervaren. Vanaf 2007 geef ik met veel plezier yoga lessen op verschillende locaties, waarbij ik graag mijn ervaringen en kennis van deze traditie deel. Sinds kort onderwijs ik ook hele dagen yoga op de 4 jarige AyurYoga opleiding in Den Haag. Wat mij fascineert en wat ik zie als doel is om (mensen te helpen) rust en stilte te bereiken en van daaruit te komen bij waarheid.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wendy Compeer
Organisatie: 
De Ene
Woonplaats: 
Chaam
Telefoonnummer: 
0646442132
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wendy Compeer, De Ene

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling