Luister naar je Lichaam met Haptonomie

Luister naar je Lichaam met Haptonomie
Wendy Compeer, De Ene
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Het levende lichaam is veel meer dan een ding. In deze workshop leer je meer te luisteren naar het fluisteren van je lijf zodat het niet hoeft te schreeuwen.

De ervaringsoefeningen geven je een nieuwe kijk op jezelf en de menselijke ontmoeting.

Wordt gehouden op:Over de docenten

Wendy is gediplomeerd yoga-/meditatiedocente en ademcoach van de Himalaya-traditie en Raja-yogadocente. De Himalaya-traditie geeft veel verdieping wat betreft adem, stilte en kennis. Hieruit zijn veel meditatiestromingen ontstaan. De traditie gaat uit van een spirituele, holistische visie. Dit betekent ontwikkeling op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, geleid door je eigen intuïtie met behulp van de technieken die Himalaya Yoga aanreikt. Het betreft geen moeilijke oefeningen maar verstilling en bewustwording. Het eerste doel van de Traditie is om inzicht te verwerven in wie men is, zijn ware aard te ontdekken - geluk - en om dit te ervaren. Vanaf 2007 geeft ze met veel plezier yoga lessen op verschillende locaties, waarbij ze graag haar ervaring en kennis deelt. Ook geeft ze hele dagen les op de 4 jarige AyurYoga HBO-opleiding in Den Haag en Rotterdam. Wat haar fascineert en wat ze ziet als doel is om mensen te helpen rust en stilte te bereiken en van daaruit te komen bij waarheid.

Mijn naam is Anja de Graaff. Ik ben haptotherapeut. Contact met mensen heeft mij altijd geboeid en geïnspireerd. Haptonomie gaat over contact. De verbondenheid van lichaam en geest en de benadering vanuit het hier en nu zijn hierbij een essentiële elementen. Dat geldt ook voor de concrete manier van werken, de aanraking en de ervaringsgerichte oefeningen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Wendy Compeer
Organisatie: 
De Ene
Woonplaats: 
Chaam
Telefoonnummer: 
06-46442132
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Wendy Compeer, De Ene

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling