Healing Qigong for Body, Mind & Soul

Healing Qigong for Body, Mind & Soul
Healing Qigong for Body, Mind & Soul
Jago Koch, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Qigong betekent het onderhouden van je lichaamsenergie. In deze workshop gaan we staand lichamelijke qigong oefeningen uitvoeren om de meridianen te reinigen en organen te versterken. Het lichaam wordt weer in balans gebracht. Zittend gaan we werken met subtiele energetische oefeningen, meditatieve oefeningen en spirituele handgebaren (mudra's) om je weer te verbinden met je innerlijk licht.

De oefeningen helpen je om op dieper niveau spanningen los te laten en je weer te verbinden met de bron van creatie, je essentie van onvoorwaardelijk zijn. Je gaat ontdekken wie je werkelijk bent, helemaal thuiskomen bij je Zelf. Weer in je oorspronkelijk kracht komen en van daaruit gaan leven. Je bent het nu! Ervaar het.

Wordt gehouden op:Over de docent

Jago is healer en yoga & qigong leraar. In al zijn werkzaamheden staat naast het loslaten van spanningen, steeds meer het terugkeren naar je essentie op de voorgrond. In een diepe ontspanning kunnen beperkende condities, oude emoties, overtuigingen en houdingen makkelijk vrijkomen Er komt dan ruimte om weer te herkennen wie je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor nodig, eigenlijk wist je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling