Helende Stem

Helende Stem
Helende Stem
Yvonne Anne, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

In de werkwijze ‘helende stem’ gebruiken we ons lichaam als bewegende klankkast. Met speelse en klinkende opwarm-oefeningen bereiden we de weg voor en maak je met je stem verbinding met je eigen lichaam, het leven in je lichaam.

Wees welkom, als je benieuwd bent, je eerste stappen op dit gebied zet, maar ook als je al veel geklonken of gezongen hebt en je nog meer wilt overgeven aan de prachtige en wonderbaarlijk mooie wereld van stem en weten.

Vanuit beweging van je eigen lichaam zal je je keel warm klinken, je mond, de klank voelen vibreren en uitbreiden, en zo een reis beklinken doorheen je lichaam. Door je stem te laten vibreren maak je ook contact met energetische gebieden in je: gevoelens, lichaamsgeheugen, een diep weten. Luisterend naar de klanken die komen, van jouw eigen stem en van alle klanken vanuit de groep kan je synergie ervaren, resonantie. Het lied van je hart, het lied van je buik, het lied van jouw diepste wezen. Dit is elke keer weer indrukwekkend mooi om mee te maken.

Over de docent

Workshops van Yvonne Anne zijn altijd een combinatie van zintuiglijk energetisch gewaarzijn in een spelend ontmoetend fysiek lichaam, teneinde onze lichtnatuur wezenlijk te ervaren. In haar werkbare leven geeft ze (Biodynamische) Cranio Sacraal sessies in een heldere liefdevolle sfeer teneinde vrij te mogen zetten wat verstrikt heeft gezeten, evt. begeleid met klank, zang en trom. Praktijk Poort van Licht te Utrecht.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Yvonne Anne
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Utrecht
Telefoonnummer: 
0624804264
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Yvonne Anne, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling