Self Healing met Jin Shin Jyutsu

Self Healing met Jin Shin Jyutsu
Jago Koch, Poort van Licht
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

De Jin Shin Jyutsu geneeswijze komt voort uit hele oude kennis uit Azië, over energiestromen in het lichaam. Je leert in deze workshop hoe je zelf je lichaam weer in balans kan brengen. Je gaat op een eenvoudige manier op een diepere laag de energiestromen in je lichaam herstellen en vitaliseren.

Jin Shin Jyutsu werkt op 26 energie poorten in het lichaam waar stagnatie kan optreden, laat die stagnatie opengaan en energie weer doorstromen. Zittend op een stoel leer je technieken die je snel en praktisch op jezelf kan toepassen. Afsluitend kan je ervaren hoe het is om een ander te behandelen en om te ontvangen.

Wordt gehouden op:Over de docent

Jago is healer en yoga & qigong leraar. In al zijn werkzaamheden staat naast het loslaten van spanningen, steeds meer het terugkeren naar je essentie op de voorgrond. In een diepe ontspanning kunnen beperkende condities, oude emoties, overtuigingen en houdingen makkelijk vrijkomen. Er komt dan ruimte om weer herkennen wie je werkelijk bent. Daar zijn geen woorden voor nodig, eigenlijk wist je het altijd al. Er is een diep verlangen in jezelf naar iets wat nooit weg is geweest.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Jago Koch
Organisatie: 
Poort van Licht
Woonplaats: 
Zeist
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Jago Koch, Poort van Licht

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling