Cirkeldans

Cirkeldans
Peter Bottelier
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Cirkeldans is ritmische dans in cirkelvorm met een ritueel karakter. Het is eenvoudig en zonder voorkennis te leren. Het gaat bij sacred dance om het moment in beweging met jezelf en anderen te beleven. Er is ruimte om gevoelens te dansen. Vreugde, loslaten, wildheid en ook langzaam zijn.

Het is voor jong en oud, man of vrouw. Ook jongeren zijn hartelijk welkom.

De muziekstukken komen voor deze workshop uit Europa en hebben meer dan eens een boodschap of zijn verhalend. In de kring is iedereen deel van het grote geheel. De cirkel nodigt je uit jezelf te zijn en je te laten dragen door moeder aarde en je mededanser(es) naast je. Wippen in de lucht. Levenskracht dansen.

 
 

Over de docent

Peter Bottelier is een natuurverbonden mens. Hij leeft zijn passies voluit. Dat zijn het leven uitbundig leven, dansen, lachen en vrij zijn. Hij houdt ervan geleerde kennis en ervaringen op het gebied van dansexpressie, rituelen, sjamanisme en mannenwerk te delen. Specifiek is dat de kracht van mondeling delen van gedachten en gevoelens zittend in de cirkel vanuit het counciling gedachtengoed. En daarnaast het begeleiden van de reinigende en transformerende werking van de zweethutceremonie. En het dansen in de cirkel op soms diep rakende muziekstukken als begeleidend ritme.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Groesbeek
Telefoonnummer: 
0031 (0)6 41239830
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Bottelier

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling