Mannencirkel

Mannencirkel
Peter Bottelier
Workshop, Mystiek

Zittend in een cirkel van mannen onderling zorgen we samen voor een veilige ruimte via roken (smudging) met salie en het zingen van een lied. Een plek waar we spontaan kunnen delen vanuit ik-boodschappen over wat ons nu bezighoudt.

Met spreekvoorwerp in de hand als symbolische ondersteuning. Er is tijd voor het laten horen van jouw stem. Zonder dat een ander je in de rede valt. Tijd voor verbinding met je gevoelens en gedachten. Gezien worden.

De mannencirkel krijgt zijn vorm door de counciling richtlijnen in acht te nemen, die als volgt opgeschreven kunnen worden: Alleen over jezelf praten. Met je hart luisteren. Kort en bondig vertellen. Spontaan vanuit het moment. Echt, eerlijk en open zijn.

Voel de magie van het moment.

Over de docent

Peter Bottelier is een natuurverbonden mens. Hij leeft zijn passies voluit. Dat zijn het leven uitbundig leven, dansen, lachen en vrij zijn. Hij houdt ervan geleerde kennis en ervaringen op het gebied van dansexpressie, rituelen, sjamanisme en mannenwerk te delen. Specifiek is dat de kracht van mondeling delen van gedachten en gevoelens zittend in de cirkel vanuit het counciling gedachtengoed. En daarnaast het begeleiden van de reinigende en transformerende werking van de zweethutceremonie. En het dansen in de cirkel op soms diep rakende muziekstukken als begeleidend ritme.

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Peter Bottelier
Woonplaats: 
Groesbeek
Telefoonnummer: 
0031 (0)6 41239830
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Peter Bottelier

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling