Land Art – in Dialoog met de Natuur

Land Art – in Dialoog met de Natuur
Land Art – in Dialoog met de Natuur
Land Art – in Dialoog met de Natuur
Land Art – in Dialoog met de Natuur
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

We gaan een kunstwerk maken buiten in de natuur. We kiezen een plek en gaan ons ermee verbinden. We gaan er waarnemen, de eigenheid en de ziel van de plek ontdekken en afstemmen waardoor we gaan ontdekken wat we met die plek kunnen gaan doen.

Een handje helpen om de onzichtbare wereld zichtbaar te maken door te vormen, door iets te creëeren, te transformeren, toe te voegen of juist weg te halen zodat de energie toeneemt en er ‘blij’ van wordt. Vervolgens gaan we met materialen die we ter plekke vinden aan de slag om de plek te bekrachtigen en het karakter te benadrukken.

Op Ecolonie is bijzonder omdat de sluier met de mystieke wereld daar dun en doorzichtig is. Hierdoor komt er veel energie voor inspiratie en creativiteit vrij. Als je je opent voor de betovering van de plek, dan kom je dicht bij de energie van de natuurwezens en bij het mysterie van het leven. Er heerst een wederzijds voedend systeem, de mensen voelen zich daar goed met de natuur en de natuur voelt zich goed met de mensen waardoor een prachtige krachtige energie groeiende is.

Zondag van 16.30 – 17.30 uur. Inschrijven via het informatiebord. 

Over de docenten

Caspar is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Hij was als docent betrokken bij de Academie voor Bouwkunst en begeleidde workshops voor de studenten met als doel een verandering/transformatie creëren in het landschap. Vaak waren dat artistieke ideeën, speels en kunstzinnig. Caspar houdt ervan om mensen en landschap met elkaar te verbinden. De ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur. Deze oerverbinding herstellen dmv respectvolle landart. Mensen uitdagen om zich open te stellen, hun hart en ziel te laten spreken zodat de ziel van de natuur met de ziel van de mens in verbinding kan komen.

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van inspirerende workshops. Haar passie is om mensen bewust(er) te maken van hun eigen innerlijke bron en jezelf tot expressie te brengen dmv blog coaching en bewustmakende dans & beweging

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Casper Slijpen
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling