Creatief Schrijven

Creatief Schrijven
Creatief Schrijven
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Workshop creatief schrijven gaat over schrijvend de creatieve bron in jezelf aanboren en daarin vrij worden. De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je lijf, je mind, je hart, je bewustzijn, je intuïtie, jouw wezen. Alles doet mee! en het mag er allemaal zijn....

Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend jouw schrijfflow in. Het brengt je (dichter)bij jezelf, meer in verbinding met je eigen innerlijke ware natuur. Voor degene die graag eigen blogs zouden willen schrijven, biedt deze workshop krachtige tools die je erbij helpen.

Aan de hand van inspirerende opdrachten en op een mooie plek in de betoverende sfeer van de Ecolonie, beginnen we onze schrijfreis. De prachtige natuur van de Ecolonie brengt je vanzelf dichtbij het mysterie van het leven waardoor je hart op natuurlijkerwijze kan ontspannen en vrijheid kan voelen. Verrassend om te ervaren!

Geniet en vergeet de grammatica en perfecte zinsopbouw want die zijn niet van belang in dit schrijfavontuur!

 

 

Wordt gehouden op:Over de docenten

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van bewustmakende en inspirerende workshops. Vanuit het lichaamsgericht coachen, als bewegings- en dans docente en creatieve inspirator leidt ze je naar je innerlijke ware natuur, dmv schrijven naar je ware natuur en dans&beweging. Daarnaast werkt ze als kunstenaar in eigen atelelier met hout en Deva-mosaic. Voor haar activiteiten zie a-dora.nl. 

Caspar Slijpen is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Caspar houdt ervan om de ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur. Deze oerverbinding herstellen. Mensen uitdagen om zich open te stellen, hun hart en ziel te laten spreken zodat de ziel van de natuur met de ziel van de mens in verbinding kan komen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen
Organisatie: 
Kristalja
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling