Autobiografisch Schrijven / Bloggen

Autobiografisch Schrijven / Bloggen
Autobiografisch Schrijven / Bloggen
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Schrijven naar je ware natuur. Autobiografisch schrijven gaat om het open en aanwezig zijn in je eigen leven. In een creatieve flow brengt deze manier van schrijven je meteen in verbinding met jezelf en in het Nu moment.

We gaan een moment uit ons leven kiezen waar we op in gaan tunen. Bv een turning-point dag in ons leven, die ene onvergetelijke middag, dat ene moment of het verhaal van dit moment. Dan nodigen we de schrijver in jezelf uit er(bij) te zijn.

De basis van schrijven is de plek waar je woorden vandaan komen, dat is je lijf, je mind, je hart, je bewustzijn, jouw wezen. Samen met je papier en pen ga je al spelend en ontdekkend schrijvend op een soort van reis, ontdek het... Wonderlijke ervaring en voor je het weet heb je een unieke persoonlijke column of blog in handen!

In de prachtige natuur van de Ecolonie kom je als vanzelf dichtbij het mysterie van het leven. Je ontspant er op natuurlijkerwijze, je hart krijgt vleugels en je voelt de warme verbinding met Moeder aarde. Je wordt gewoon blij en vrij.

Wordt gehouden op:

  • Zondagavond: [118] Autobiografisch Schrijven / Bloggen


Over de docenten

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van bewustmakende en inspirerende workshops. Vanuit het lichaamsgericht coachen, als bewegings- en dans docente en creatieve inspirator leidt ze je naar je innerlijke ware natuur, dmv schrijven naar je ware natuur en dans&beweging. Daarnaast werkt ze als kunstenaar in eigen atelelier met hout en Deva-mosaic. 

Caspar Slijpen is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Caspar houdt ervan om de ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur. Deze oerverbinding herstellen. Mensen uitdagen om zich open te stellen, hun hart en ziel te laten spreken zodat de ziel van de natuur met de ziel van de mens in verbinding kan komen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen
Organisatie: 
Kristalja
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling