Maak je Magische Mala

Maak je Magische Mala
Maak je Magische Mala
Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja
Workshop, Mystiek

We gaan een gebedsketting- of armband (Mala) knopen van natuurlijke materialen. O.a. edelsteen kralen, hout, glas, hoorn, ivoor en meer. Je gaat de onderdelen van je eigen Mala samenstellen, materialen kiezen die je mooi vindt en zelf maken.

Vervolgens gaan we tijdens het creatieproces de ketting bekrachtigen. De mala zal zodoende als een uniek sieraad maar ook als krachtvoorwerp dienen omdat je je eigen intenties erin legt, van wat je wilt eren, van wat je graag bij je wil dragen, je verlangens, wensen, of waar je geluk of liefde voor nodig hebt. Dankbaarheid en de energie van je hart zal in het sieraad verweven zal worden.

Dagelijkse stress stapelen we soms op, dragen het vaak onbewust met ons mee… Hoe zwaar is de rugzak die je draagt?... Hoeveel stress dragen we loodzwaar met ons mee? Hoe mooi is het om een transformatie te maken en los te laten. Je leven lichter te maken. Dagelijks ruimte maken om te zuiveren en bewust kiezen voor dingen en activiteiten waar je hart een sprongetje van maakt en je ziel blij van wordt.

De magische mala, waar jij blij van wordt en die je met liefde draagt, zal energie geven en je doen herinneren aan wat jij (niet meer) wilt dragen. Wil jij samen met anderen op een prachtige plek in de Ecolonie een mala voor jezelf maken?

Voor de materiaalkosten zal een kleine bijdrage gevraagd worden.

Deze workshop bestaat uit 2 delen welke niet afzonderlijk gevolgd kunnen worden. 

Wordt gehouden op:

  • Maandagmiddag: [120] Maak je Magische Mala (deel 1 van 2)
    Deel 1 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 121.
  • Maandagavond: [121] Maak je Magische Mala (deel 2 van 2)
    Deel 2 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 120.


Over de docenten

Thea Eliassen (1963) is begeleidster van bewustmakende en inspirerende workshops. Vanuit het lichaamsgericht coachen, als bewegings- en dans docente en creatieve inspirator leidt ze je naar je innerlijke ware natuur, dmv schrijven naar je ware natuur en dans&beweging. Daarnaast werkt ze als kunstenaar in eigen atelelier met hout en Deva-mosaic.

Caspar Slijpen is landschapsarchitect en leeft bezield met de natuur. Caspar houdt ervan om de ziel van de mens weer in verbinding te brengen met de natuur. Deze oerverbinding herstellen. Mensen uitdagen om zich open te stellen, hun hart en ziel te laten spreken zodat de ziel van de natuur met de ziel van de mens in verbinding kan komen.

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Thea Eliassen
Organisatie: 
Kristalja
Woonplaats: 
's-Hertogenbosch
E-mailadres: 

Alle activiteiten van Thea Eliassen en Caspar Slijpen, Kristalja

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling