Op Twee Voeten

Op Twee Voeten
Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw
Workshop, Persoonlijke ontwikkeling

Tijdens deze workshop in twee delen gaan we intensief en speels werken rond podiumbewustheid bij het spreken voor een groep. Soms moet er in familiaal verband een speech worden gegeven of op de werkplek een project toegelicht.

In deze speelse workshops werken we aan lichaamstaal, zelfbewustzijn, stem en ademhaling. We gaan op zoek naar wat er nodig is om jouw boodschap en jouw verhaal op een positieve, beklijvende manier in de wereld te brengen. Na deze sessies weet je waaraan je begint en focus je op een goed resultaat. Zelfverzekerd en stevig geaard op twee voeten.

Deze workshop is een bestaat uit twee delen, welke niet los van elkaar gevolgd kunnen worden. 

Wordt gehouden op:

  • Maandagochtend: [071] Op Twee Voeten
    Deel 1 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 072.
  • Dinsdagmiddag: [072] Op Twee Voeten
    Deel 2 van een serie van 2. Deze workshop is niet los te volgen, kies ook workshop nummer 071.


Over de docent

Vanaf het moment dat ik kon lezen, was ik dol op boeken en verhalen én op het podium staan. Dus volgde er een 4-jarige theateropleiding, later improvisatietheater en stand-up comedy. 20 jaar geleden kwam ik het 'verhalen vertellen' tegen, een opkomende 'nieuwe' theatrale richting toen. Ik volgde cursussen en opleidingen met coaches uit België en Nederland, het Verenigd Koninkrijk, U.S., Canada, ... Het paste als een bus na mijn opleiding in de sociale- en menswetenschappen. En nu ben ik verhalenvertelster vanuit hart en ziel en coach ik graag anderen om beter, zelfbewust en met flair voor een publiek te staan. Ik geef regelmatig workshops storytelling en verzorg voorstellingen in Vlaanderen en in Nederland. Soms iets verder als Ierland, Istanbul en Marokko. Op Ecolonie heb ik mijn stek gevonden; hier vind ik de rust én de input die ik nodig heb om verder te groeien als mens en als coach. Meer over mij, de vertelster van zoete en zotte verhalen, vind je op www.echtgebeurd.be

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Madeleine Nieuwlaat
Organisatie: 
Echt Gebeurd vzw
Woonplaats: 
Brasschaat

Alle activiteiten van Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling