Vurige verhalen

Vurige verhalen
Vurige verhalen
Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw
Overige activiteit, Duurzaamheid

Wat is er authentieker dan naar verhalen luisteren rond een heerlijk brandend vuur? Kijken en wegdromen en toch aanwezig zijn in de warmte en de straling. Bind je oranjerode gedachten aan de inhoud van het verhaal, aan het inzicht dat elk verhaal biedt.

Het is een rijkdom die zich vanbinnen in je vastzet als een klein gloeiend kooltje, je verwarmt en je toekomst mee inkleurt. Het vuur inspireert, doet zinderen en verlangen. De verhalen, mythen, sprookjes en vertelsels van nu of lang geleden, verhalen uit de tijd toen mobiele data nog niet bestond en we elkaar door het vertellen van verhalen verder hielpen en instrueerden doorheen het leven. Kom genieten en laat je door het woord verleiden en meevoeren naar andere, soms vreemde werelden.

Maandag 21.45 – 22.00 uur bij het vuur, Tent 4

 

Door wie

Vanaf het moment dat ik kon lezen, was ik dol op boeken en verhalen én op het podium staan. Dus volgde er een 4-jarige theateropleiding, later improvisatietheater en stand-up comedy. 20 jaar geleden kwam ik het 'verhalen vertellen' tegen, een opkomende 'nieuwe' theatrale richting toen. Ik volgde cursussen en opleidingen met coaches uit België en Nederland, het Verenigd Koninkrijk, U.S., Canada, ... Het paste als een bus na mijn opleiding in de sociale- en menswetenschappen. En nu ben ik verhalenvertelster vanuit hart en ziel en coach ik graag anderen om beter, zelfbewust en met flair voor een publiek te staan. Ik geef regelmatig workshops storytelling en verzorg voorstellingen in Vlaanderen en in Nederland. Soms iets verder als Ierland, Istanbul en Marokko. Op Ecolonie heb ik mijn stek gevonden; hier vind ik de rust én de input die ik nodig heb om verder te groeien als mens en als coach. Meer over mij, de vertelster van zoete en zotte verhalen, vind je op www.echtgebeurd.be

 

Meer informatie

Naam contactpersoon / workshopleider: 
Madeleine Nieuwlaat
Organisatie: 
Echt Gebeurd vzw

Alle activiteiten van Madeleine Nieuwlaat, Echt Gebeurd vzw

Workshops,
Persoonlijke ontwikkeling